Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Geldi! Süreyya Esma'nın Son İsteğini Yapacak Mı?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Geldi! Süreyya Esma’nın Son İsteğini Yapacak Mı?

Star Tv ekranlarının 3 sezondur yayınlanan dizisi İstanbullu Gelin 2 bölüm sonra final yapacak. Dizide, Esma hanım Garip’in ölümünden sonra aklını yitiriyor. Onun hayaliyle konuşup gülüp oynuyor. Çocukları annelerinin durumu karşısında ne yapacaklarını bilemiyorlar. En sonunda Esma’yı hastaneye yatırırlar. İstanbullu Gelin 86. bölüm fragmanı yayınlandı. Esma Süreyya’dan son bir istediği olduğunu söylüyor. Süreyya Esma’nın son isteğini yapacak mı?

Cuma Dizileri 2019

Süreyya Esma’nın Son İsteğini Yapacak Mı?

İstanbullu Gelin yeni fragmanda; Esma, Süreyya’ya kendisini özgür bırakmasını günahsa da kendi boynuna olduğunu söylüyor. Sevdiklerinin son isteklerinin yerine getirmek kıymetli olduğunu söyleyen Esma, kendisine başka çareler aratmamasını Garip gibi gülerek gitmeyi istediğini söyler. Esma hanım Süreyya’dan tam kendisini öldürmesine yardım etmesini istiyor. Süreyya ne yapacak?

İşte İstanbullu Gelin 86. bölüm fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 85. BÖLÜM ÖZETİ!

Esma hanım, mangal partisinden sonra odasına çıkar ve aynanın karşısına geçip hafta sonu kendisini kaçırması teklifini keyifle söyler. Garip’ten bir ses gelmeyince gençliklerinde sık sık yaptığı ölüm şakasını yaptığını zanneder. Yanına gider ama yine Garip ses vermez. Onun soğuk eline dokunduğunda şuurunu kaybedip öylece onun yanına uzanıp kalır.

Nazif, onları çağırmak için odalarına gittiğinde ikisini yan yana yatarken görünce özür dileyip geri çekilip Esma hanıma seslenir. Ona aşağıdan çocukların kendilerini çağırdıklarını söyler. Yine ses gelmeyince içeri girer ve Esma ile Garip’i hareketsiz yatarken bulur. Aşağıya inip çocuklarına söyler. Faruk, Fikret ve Osman koşarlar, odaya çıktıklarında Garip’in öldüğünü fark ederler.

Faruk hemen kalp masajı yapar ama çok geçtir. Garip ölmüştür. Ambulans gelir ve Garip’i götürür. Esma, sanki Garip yanındaymış gibi onunla konuşur. Faruk, Siren hanımı arayıp Garip’in öldüğünü zorda olsa anlatır. İstanbul’da olan Siren cenaze törenine katılır. Cenaze kaldırıldıktan sonra Esma, yine Garip’in hayaliyle konuşmaya başlar.

Evde birden piyano sesleri duyulur. Siren, Garip’in eğlenceli biri olduğu için arkasından birilerin ağlamasından hoşlanmadığını söyler. İçeri gittiklerinde Esma, Garip’i karşında görüp onunla şarkı söylüyor olarak bulurlar. Garip’in öldüğünü kabullenmeyen Esma’yı çocukları hastaneye yatırırlar. Birgül, Esma’nın Garip ile yaşadıklarını yazdığı günlüğü gözyaşları içinde okur.

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Garip’in Ölümünü Kaldıramıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler