Ana SayfaÜnlülerYılmaz Morgül'den Ebru Gündeş İtirafı: Bana Etmediği Küfür Kalmadı!

İlgili Postlar

Yılmaz Morgül’den Ebru Gündeş İtirafı: Bana Etmediği Küfür Kalmadı!

Yılmaz Morgül, katıldığı canlı yayında yıllardır küs olduğu Ebru Gündeş ile arasında olan problemi anlattı. Ebru Gündeş’in kendisine etmediği küfür kalmadığını iddia eden Yılmaz Morgül, ünlü sanatçıyı asla affetmeyeceğini ekledi. Olayın tüm detayları haberimizde…

Yılmaz Morgül’den Evine Hırsız Giren Demet Akalın’a Sert Sözler!

Yılmaz Morgül’den Ebru Gündeş İtirafı: Bana Etmediği Küfür Kalmadı!

Ebru Gündeş Kimdir?

Yılmaz Morgül yıllardır küs olduğu Ebru Gündeş ile arasında ki problemi anlattı. Morgül, “Biz aynı şirketteydik ve ilk gazino çalışmamızdı. Gündeş, Fahrettin Aslan beni çağırdığında ‘Yılmaz beni de söyle’ dedi. O benden iki yıl önce albüm çıkararak piyasaya çıktı. Fahir Bey’e söyledim cevap vermedi. Sonra ben Fahri Bey’in yaptığı kadroyu beğenmedim ve tek bir isteğim var İbrahim Tatlıses’le çalışmak dedim. Sonra Ebru Gündeş, ‘Bende karoda olayım hatta dönüşümlü olarak sahne yapalım’ dedi. İbrahim (Tatlıses) abiye söyledim oda tamam dedi.

Yılmaz Morgül kimdir?

Çalışmamızın birinci haftasından itibaren benim assolist olmamla ilgili bir karar alındı. Ebru Gündeş de İbrahim Tatlıses’ten önce çıkmaya başladı. Bu karar verildikten sonra bana yapmadığını bırakmadı.” Karar verildikten sonra Ebru Gündeş’in ona tavır aldığını söyleyen Yılmaz Morgül sözlerine şu şekilde devam etti,” Çok şeyler yaptı ben anlatamam. Bana yakışmayacak küfürler edildi. Ben bu yüzden kendisine çok kırgınım ve hiçbir zamanda affetmeyeceğim. İbrahim Bey sahneye çıkacaktı Ebru Gündeş iki eser daha fazla okudu. İbrahim Bey bana gelerek ‘solistliğini yap’ dedi. Bende güzel bir dille kağıda yazı yazarak İbrahim Bey burada sinirlendi deyip sahneden inmesini söyledim. Gazino adabı böyledir.

Yılmaz Morgül Yazdığı Oyunu Eleştiren Ahmet Hakana Ateş Püskürdü!

Herkesin orkestralarının olduğu bir lobi düşünün. Sanki beni onu zorla indirmişim gibi bir sahneden inişi var ki İbrahim Tatlıses bile bana sus işareti yaptı. Ebru Gündeş bütün orkestranın içinde ‘Sen kimsin?’ diyerek ağza alınmayacak küfürler etti. Onu asla affetmeyeceğim. İyilik yapıyorsun kötülük buluyorsun.”açıklamasında bulundu. Bu açıklamadan sonra gözler Ebru Gündeş’e çevrildi.

Yılmaz Morgül'den Ebru Gündeş İtirafı: Bana Etmediği Küfür Kalmadı!
Yılmaz Morgül’den Ebru Gündeş İtirafı: Bana Etmediği Küfür Kalmadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler