Ana SayfaDizilerOnur Tuna Yasak Elma'dan Sonra Bomba Bir Projeye İmza Attı!

İlgili Postlar

Onur Tuna Yasak Elma’dan Sonra Bomba Bir Projeye İmza Attı!

Yasak Elma bu hafta 46. bölümüyle ekranlara geldi ve Alihan ve Zeynep karakteri Amerika’ya yerleşmek üzere dizideki yakınlarıyla vedalaştılar. Dizinin sevilen oyuncusu Onur Tuna, Alihan karakteri ile diziden ayrılmış oldu. Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın diziden ayrılmasına hayranları tarafından büyük üzüntü ile karşılandı. Onur Tuna Yasak Elma’dan sonra bomba bir projeye imza attı.

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna Yasak Elma’dan Sonra Bomba Bir Projeye İmza Attı!

Diziden birlikte ayrılan Sevda Erginci’nin yeni projesi henüz belli değil ancak, Onur Tuna’nın Yasak Elma dizisinden sonraki yeni projesi bir süre önce ortaya çıktı. Onur Tuna, setlere ara vermeden ‘Ağır Romantik’ filminin çekimlerine start veriyor.

27 mayıs’ta çekimlerine başlanacak olan filmi Deniz Denizciler yazıp yönetecek. Filmin yapımcılığını ise Ruhiyya Aliyeva üstleniyor. Filmde Onur Tuna’nın partneri Tuvana Türkay olacak. Yasak Elma dizisinden ayrıldıktan sonra yakışıklı oyuncu bir çok proje teklifi alan oyuncunun filmde annesi rolünü ise Semra Dinçer canlandıracak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, ‘Haktan’ karakteriyle Durul Bazan ile ‘Danyal’ rolüyle de Sermiyan Midyat yer alacak.

Yasak Elma dizisinde, Alihan’la Zeynep karakterlerinin yoğun bir hayran kitlesi var. İkinin diziden ayrıldıklarını öğrenen hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadı. Aralarındaki boy farkından dolayı dizide eleştirilere maruz alan ikilinin birbirlerini tutkulu bir aşkla sevmiş ve tüm engellere rağmen evlenmeyi başarmışlardı. Tam da durum böyleyken ikilinin diziden ayrılması hayranlarını üzdü.

Tuvana Türkay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler