Ana SayfaDizilerLeke 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Yasemin Birkan'ın Eline Düşüyor!

İlgili Postlar

Leke 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Yasemin Birkan’ın Eline Düşüyor!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Leke 7. yeni bölümü ile 28 mayıs salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Birkan Yasemin’in evine onu izlemek için kamera yerleştirmişti. Arda, Yasemin’i hayat kadını sandığı için evine gidip geceliğinin ne kadar olduğunu sorar. Yasemin sinirle onu ittiğinde Arda’nın kafası çarpar ve yere yığılır. Dizinin yeni bölümünde Birkan, Yasemin’in yardımına koşuyor ve Arda’nın cesedini ortadan kaldırıyor. Yasemin Birkan’ın eline düşüyor.

Salı Dizileri 2019

Yasemin Birkan’ın Eline Düşüyor!

Leke 7. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yasemin, Arda’nın başında kriz geçirirken Birkan eve gelip Arda’nın cesedini ortadan kaldırarak Yasemin’i kendisine gebe bırakıyor. Yasemin, polise teslim olmak istiyor ama Birkan izin vermiyor. Cem, Yasemin’in kapısına geliyor. Yasemin kapıyı açamıyor. Cem, Yasemin hakkında ne öğreniyorsa deliye dönüyor.

İşte Leke 7. bölüm fragmanı..

LEKE 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Arda’nın şirketine mali polislerin baskın yapması internete ve basına düşer. Mehmet haberi okuduktan sonra Cem’in CEO olamayacağını düşünüp sevinir. Arda, olaydan sonra halasının evine geri döner. Arda, eve gelen annesini kovar.

Belkız, şirketin temiz raporunu eline alarak tekrar Arda’nın yanına gider. Arda, annesinin haklı olduğunu zannedip onunla gider. Cem, kardeşini arayarak ihbar edenin annesi olduğunu, onun güvenini kazanmak için bunları planladığını söyler. Ama arda abisine inanmaz.

Birkan, sürekli Yasemin’i takip edip, onun Cem’le görüşmesinden çok rahatsızlık duyar. Birkan, Yasemin evde yokken içeri girmeye çalışırken Yasemin’le Cem’e yakalanır. Hemen hırsızlık olayı ile ilgili konuşmak için geldiği yalanını uydurur. Cem, Yasemin’in çantasından 45 bin lira kaybettiğini Birkan’dan öğrenince çok sinirlenir. Yasemin’e kendisinden başka neler sakladığını düşünerek yaşayamayacağını söyleyerek sert çıkar. Ayrıca o kadar yüklü parayı bir patronun nasıl verdiğine inanmaz. Yasemin de onu ‘bitsin o zaman’ der.

Birkan, Serpil’den Yasemin’in anahtarlarını çoğaltmasını ister. Anahtarları alan Birkan Yasemin’in evine girerek gizli kamera yerleştirir. Arda, Yasemin’in evine giderek geceliğinin kaç lira olduğunu sorar. Deliye dönen Yasemin Arda’yı  ittiğinde, yere düşen Arda kafasını sehpaya çarpar. Birkan kameradan olanları görür.

Leke 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Katil Mi Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler