Ana SayfaÜnlülerDizi Oyuncusu Tolga Sarıtaş'ın Sevgilisi Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Dizi Oyuncusu Tolga Sarıtaş’ın Sevgilisi Ortaya Çıktı!

Söz dizisinin oyuncusu Tolga Sarıtaş, uzun süredir kamera karşısında gizli tuttuğu kız arkadaşıyla birlikte trafikte yakalandı.

Tolga Sarıtaş kimdir?

Uzun süre boyunca kamera karşısında “kız arkadaşınız var mı?” sorularını cevapsız bırakıyordu. Geçtiğimiz günlerde ise Söz dizisinin baş rolü olarak tanıdığımız Tolga Sarıtaş, İstanbul Levent’de bir mekanda sevgilisiyle birlikte görüntülenmemek için elinden gelen tüm saklanma yöntemlerini denedi. Gece sonunda ise mekandan çıkıp evlerine doğru gitmek istediklerinde, çiftin bindiği aracın sürücüsü objektiflerden kaçarken trafik kuralları hiçe sayıldı.

Tolga Sarıtaş, sevgilisi ile kameralara yakalandı!

Tolga Sarıtaş sevgilisi ile 3 aydır ilişki yaşadığı ortaya sürülünce, iddialar geri çevrilemedi! 3 Aydır ilişki yaşayan Tolga Sarıtaş, sevgilisinin İzmir’de yaşayan modacı Zeynep Mayruk olduğu doğrulandı.

Söz dizisinin final yapması ile birlikte tatile çıkmayı planlayan çift, tatil planları için de gözlerden uzak bir adresi tercih ettikleri ortaya çıktı. Sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip eden çiftin ilişkisi, uzun süre boyunca kameralara yakalanmamıştı.

Tolga Sarıtaş, basın mensuplarından kaçmak için mekandan çıktıklarında, yakalanmamak adına trafik kurallarını hiçe sayarak trafiği birbirine kattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler