Ana SayfaDizilerKızım 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Senin Kapı Gibi Baban Var Arkanda!

İlgili Postlar

Kızım 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Senin Kapı Gibi Baban Var Arkanda!

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 33. yeni bölümü ile 24 mayıs cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde; Cemal yeni bir işe başlamış, Uğur’u ve Demir’i de oraya işe aldırmıştı. Öykü ise babasının daha önce bulaşıkçılık yaptığı için üzüntü içerisine girmiş. Parkta bulduğu paraları eve getirmişti. Bunu öğrenen Demir, kızına duygusal bir konuşma yaparak, ‘Senin kapı gibi baban var arkanda’ deyip, parasızlıktan ve yalnızlıktan korkmamasını söyler.

Cuma Dizileri 2019

Senin Kapı Gibi Baban Var Arkanda!

Kızım 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Uğur ve Cemal birlikte işe gidiyorlar ve Öykü’nün kendilerini adam ettiğini söylüyorlar. Öykü’nün öğretmeni Demir’i arayıp okuldaki kediye mama için para topladıklarını Öykü’nün ise yüz lira verdiğini söyleyince, kızının sakladığı paraları bulup, Öykü’yle konuşur. Hayatta önemli olan değerleri ona bir bir anlatır. Öykü babasından özür diler.

İşte Kızım 33. bölüm fragmanı..

KIZIM 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, Demir’i Reşat’ın elinden kurtararak Reşat’ın tutuklanmasını sağlar. Karakola gittiklerinde komiser Reşat’ın tutuklamasında yardım ettiği için Cemal’e teşekkür eder. Demir, Cemal’e şimdi nasıl eve gideceğini, Candan’ın kendisini öldü bildiğini sorduğunda Cemal, her şeyi hazırladığını söyler. Demir eve gelir ve kızıyla, Candan’la doyasıya hasret giderir. Uğur ile Cemal, Demir’e Candan’a evlenme teklif etmesini isterler.

Demir, nasıl evlenme teklif edeceğini Candan’a bir yüzük alacak parası olmadığın söyler. Uğur, Cemal ve Öykü bir plan yapıp evi süsleyip bir restoranda çevirirler. Candan ev gelince onu lüks bir restorana gelmiş gibi karşılarlar. Öykü garson olur ve önlerine bir menü koyup ne arzu ettiklerini sorar. Candan, menüde olan makarna ve salata istediğini söyler. Demir, Candan’ın önüne diz çöküp evlenme teklif eder.

Candan zaten evli olduklarını söylediğinde Demir, gerçek bir evlilik isteğini söyler. Candan Demir’e evet der. Demir, eski iş yerine gider ama yerine başka eleman almışlardır. Bulaşıkçılık yapmak üzere başka bir işe girer. Demir’e Öykü’nün kaybolduğu haberi gelince işten ayrılıp kızını bulur. Demir, Öykü’ye yeni bir işe girdiğini söyler. Ne işi diye sorduğunda garsonluk deyince rahatlar. Öykü parka bir zarf dolusu para bulur.

 Kızım 33. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Öykü Bulduğu Parayı Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler