Ana SayfaÜnlülerSurvivor Turabi Amerika'da da Şampiyon Oldu!

İlgili Postlar

Survivor Turabi Amerika’da da Şampiyon Oldu!

Survivor’da iki kez katılan ve iki kez de Survivor’da şampiyon olan Turabi, ABD’nin en çok izlenen yarışma programlarından The Challenge’a katıldı. Türkiye’deki başarısını orada da devam ettiren Turabi büyük ödülün sahibi oldu. Survivor Turabi Amerika’da da şampiyon oldu.

Turabi Çamkıran Kimdir?

Survivor Turabi Amerika’da da Şampiyon Oldu!

Türkiye’nin iki kere Survivor şampiyonluğunun ardından Amerika’daki yarışmada da şampiyon olan Turabi 75.000 Dolar ( yaklaşık 5 milyon TL) değerindeki ödülün de sahibi  oldu. Acun Ilıcalı’nın kendisine 3. kez şampiyon olamazsın sözüne göndermede bulunan Turabi, Türkiye adına savaşı kendisinin kazandığını ve şampiyon olduğunu söyledi.

Turabi; “Türk olmak zordur, Dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur. Çünkü Türk’le savaşırsın. Birçok ülkenin yarıştığı Dünyalar Savaşında, Türkiye adına savaşı ben kazandım ve şampiyon oldum. Benim için bu yarıştan çok onur meselesiydi. Her ne olursa olsun omzuma Türkiye Bayrağını takınca yükü ağır oluyor. Bu yükün altında ezilmediğim için çok mutluyum. Bu yarışa sunulmuş olmamın en büyük nedeni 2 kez şampiyonluğumun olmasıdır” dedi.

Turabi ayrıca, 3 projesinde yer veren Acun Ilıcalı’ya ve kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür ettiğini söyledi. Acun Ilıcalı ile aralarında bir iddialarının olduğunu, onun kendisine 3. kez şampiyon olamazsın dediğini, o zaman sağlığından dolayı yarışmadan geri çektiğini, çünkü oynatsaydı kötü olacağını, şimdi daha büyük bir ödülle ülkesine döndüğünü dile getirdi.

Turabi Canlı Yayında Samimi İtirafları İle Dikkat Çekti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler