Ana SayfaDizilerAras Bulut İynemli Sezon Arasında Yeni Projeye Başlayacak!

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli Sezon Arasında Yeni Projeye Başlayacak!

Aras Bulut İynemli, Show Tv ekranlarında 2 sezondur yayınlanın reyting rekortmeni Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veriyor. Her yer aldığı projede başarılı olan genç ve yakışıklı oyuncu, 27 mayıs pazartesi günü sezon finali yapacak olan dizinin ardından sezon arasında boş durmayacak ve başka bir sete koşacak. Aras Bulut İynemli Sezon Arasında Yeni Projeye Başlayacak.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli sezon arasında boş durmuyor!

Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, yaz aylarında yer alacağı yeni bir film projesi olduğunu söylemişti. Aras Bulut İynemli’nin yeni projesinin detayları belli oldu. Medyataya’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, yaz döneminde bir film çekemeye hazırlanıyor. O3 Medya’nın imza atacağı ‘ 7. Hücredeki Mucize’ isimli film için imza aşamasında olduğu gelen bilgiler arasında.

Kore’de izlenme rekorları kıran sinema filminden uyarlanan projenin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin olacak. Filmin senaryosunu ise Kubilay Tat kaleme alıyor. Etkileyici bir baba kız hikayesi olan ‘7. Hücredeki Mucize’ beyaz perdeye taşınacak.

Büyük bir hayran kitlesi olan İynemli’nin hayranları yeni proje haberine çok sevindiler. Genç yaşta dizilerin ve filmlerin aranan oyuncusu haline gelen Aras Bulut İynemli, genç yaşına rağmen şimdiden şöhretin en üst basamaklarına tırmanmayı başardı. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinden sonra yıldızı parlayan oyuncu bir setten diğer bir sete koşuyor.

Çukur Dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli’den Samimi İtiraflar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler