Ana SayfaDizilerYeni Dizi Benim Tatlı Yalanım'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Yeni Dizi Benim Tatlı Yalanım’ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star Tv ekranlarının yaz döneminde ekranlara gelecek olan yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım’ın baş rollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer yer alıyor. Dizi, annesinin terk etmesiyle kızını yalnız başına büyütmek zorunda olan ve onun psikolojisinin bozulmaması için küçük yalanlar söyleyen babanın zor durumlarını anlatıyor. Yeni dizi Benim Tatlı Yalanım’ın yayın tarihi belli oldu.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Furkan Palalı Kimdir?

Yeni Dizi Benim Tatlı Yalanım’ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Benim Tatlı Yalanım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin ilk bölümü 13 haziran perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin konusu; Karısı tarafından terk edilen Nejat ( Furkan Palalı), annesini hiç görmemiş olan kızının psikolojisi bozulmaması ve üzülmemesi için küçük yalanlarla başlar. Fakat, Kayra ( Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu küçük yalanlar içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Nejat, iyice köşeye sıkışmaya başlar. Artık her şeyin sonuna geldiğini düşündüğü sırada karşısına beklenmedik bir şekilde Suna ( Aslı Bekiroğlu) çıkar.

Suna’nın hayatlarına girişiyle hem çaresiz baba Nejat’ın, hem de artık annesinden başka bir şey istememeye başlayan Kayra’nın dünyası değişir. Suna ile Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde buluverirler.

İşte Benim Tatlı Yalanım ilk bölüm fragmanı..

Yaz dönemine damgasını vuracağını hatta uzun soluklu olacağı düşünülen Star Tv’nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım 13 haziran perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler