Ana SayfaKimdirAslı Bekiroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Aslı Bekiroğlu Kimdir? Sosyal medyada aldığı güç ile kendini geliştiren ve başarılı bir oyuncu olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Aslı Bekiroğlu kaç yaşında? Aslı Bekiroğlu aslen nereli? Aslı Bekiroğlu hangi burç? Aslı Bekiroğlu biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Telefonu Hacklendi! Aslı Bekiroğlu Çıplak Fotoğrafları Gündemi Sarstı!

Aslı Bekiroğlu kaç yaşında? Aslı Bekiroğlu aslen nereli? Aslı Bekiroğlu hangi burç?

16 Kasım 1995 İstanbul doğumlu olan Aslı Bekiroğlu İstanbulludur.  Şu an 24 yaşında olan güzel oyuncu akrep burcudur.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

İnternet dünyasında Aslı Bekiro Vine fenomeni olarak tanıdığımız oyuncu Aslı Bekiroğlu İtalyan Lisesi mezunudur. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümününden mezun olmuştur. Bir kardeşi vardır. Annesi, babası, kardeşi ve kedisi ile birlikte yaşantısını ailesiyle sürdürmektedir. Kardeşinin ismi Selim’dir.

İlk oyunculuk deneyimini Beni Böyle Sev isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Adı Mutluluk, Gülümse Yeter ve İkimizin Yerine gibi projelerde rol almıştır. 2017 yılında ise Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrollerini oynadığı Yol Arkadaşım sinema filminde Bahar karakterini canlandırmıştır. Şu anda Jet Sosyete Oyuncuları arasında yer almaktadır.

1995 doğumlu güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Serkan Şenalp’tir. İstanbul Göztepe’de dünyaya gelmiştir, Galatasaray takımı taraftarıdır. Bu yüzden de bir çok hayranı olmuştur.

Bugün Doğan Ünlüler

Aslı Bekiroğlu Filmleri ve Dizileri

  • Jet Sosyete
  • Benim Tatlı Yalanım
  • İkimizin Yerine
  • Yol Arkadaşım

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler