Ana SayfaÜnlülerTelefonu Hacklendi! Aslı Bekiroğlu Çıplak Fotoğrafları Gündemi Sarstı!

İlgili Postlar

Telefonu Hacklendi! Aslı Bekiroğlu Çıplak Fotoğrafları Gündemi Sarstı!

İnternet dünyasının ünlü isimler arasına kattığı isimlerden biri olan Aslı Bekiroğlu Vine ile tanınırlığını arttırmış ve daha sonra oyunculuk yapmaya başlayarak kitlesini arttırmıştı. Yine daha önce dünyaca ünlü isimlerin başına gelen hacklanme olayına benzer bir durum yaşadı ve Aslı Bekiroğlu çıplak fotoğrafları ile gündemde.

Aslı Bekiroğlu İfşa Olan Fotoğrafları Sonrası İlk Açıklama

Aslı Bekiroğlu çıplak fotoğrafları ile gündemde

Sevilen oyuncu bugün insanların yoğun bilgi akışı yaptığı sosyal platformlardan bir tanesi olan Reddit’te paylaşılan bir linkte yer alan özel fotoğrafları ile gündem oldu. Yaklaşık 70 fotoğrafı ve 5 videosu bir online depolama hizmetine atılarak paylaşılan Aslı Bekiroğlu kendine özel fotoğrafları ile çok konuşulmaya başlandı.

Sevgilisi Can Koçkan ile de fotoğraflarının yer aldığı bu fotoğraflarda hem kendisinin bir çok çıplak fotoğrafı yer alıyor. Çift henüz bu fotoğraflar ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Aslı Bekiroğlu ifşa olduktan sonra ilk tepkisi

Ortaya çıkan bu fotoğraflardan sonra açıklama yapmayan Aslı Bekiroğlu ile Can Koçkan’ın neler söyleyeceği merak ediliyor. Aslı Bekiroğlu ifşa olduktan sonra neler yapılacağı merakla beklenirken ilk tepkisini Instagram hesabını yoruma kapatarak yaptı.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler