Ana SayfaDizilerHalit Ergenç Efsane Bir Diziyle Geliyor!

İlgili Postlar

Halit Ergenç Efsane Bir Diziyle Geliyor!

Usta Oyuncu Halit Ergenç en son Kanal D ekranlarında 2 sezon boyunca reyting rekorları kıran Vatanım Sensin dizisiyle ekranlarda olmuştu. Diziden sonra ‘ İlk Adım 1919’  isimli sinema filmi ise yakında sinemalarda olacak. Ergenç, yeni bir dizi projesine imza attı ve ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Halit Ergenç efsane bir diziyle geliyor.

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç Efsane Bir Diziyle Geliyor!

Amerika’da 8 yıl boyuncu yayınlanan ve büyük ilgi gören ‘Dr. House’ dizisinin yerli uyarlamasının çekileceği bir süredir konuşuluyor. Dizinin baş rolü için Halit Ergenç ile Ozan Güven’in adı yer almıştı. Ancak yapım şirketi Halit Ergenç’te karar kıldı. Hugh Laurie’nin canlandırdığı, takıntılı doktor,‘Gregory House karakterine hayat verecek olan Halit Ergenç, yeni diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Dizinin yapımını Karga Seven Pistures’in üstleneceği dizinin sonbaharda izleyicisi ile buluşacağı konuşuluyor. Hugh Laurie House rolüyle 2006 ve 2007’de iki defa Altın Küre ödülü kazanmıştı.

HOUSE M.D. DİZİSİNİN KONUSU!

Gregory House New Jersey Princeton Plainsboro Hastanesinin tıbbi tanı uzamanı doktorudur. Kendini aşırı derecede beğenmesi, insanları pek önemsememesi ve boş vermişlik gibi özelliklerine rağmen başarılı bir doktordur. Uzmanlık alanı ise bulaşıcı hastalıklardır. Hiç kimsenin tanı koyamadığı hastalara bile tanı koyarak onların hayatlarını kurtarmaktadır ancak ekibindekilerin psikolojilerini de sürekli bozmaktadır. Hastanenin yöneticisi Lisa Cuddy onu sürekli gözlem altında tutmaya çalışır ve ondan asla vazgeçmemektedir. Çünkü en zor durumlarda bile hastaları kurtaran hep o olur. Ama Dr. House yüzünden hastane sık sık davalık olur.

 İlk Adım 1919 Filminde Atatürk’ü Canlandıracak İsim Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler