Ana SayfaDizilerKimse Bilmez Dizisinin İlk Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez Dizisinin İlk Fragmanı Geldi!

Atv ekranlarında yaz aylarında yayınlanacak olan yeni dizi Kimse Bilmez yakında izleyicisi ile buluşacak. Keremcem’in baş rolünde oynadığı Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var belli oldu. Kimse Bilmez dizisinin ilk fragmanı geldi. Peki yeni yaz dizisi Kimse Bilmez hangi tarihte yayınlanmaya başlayacak?

Keremcem kimdir?

Kimse Bilmez Dizisinin İlk Fragmanı Geldi!

Merakla beklenen Kimse Bilmez dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Baba yapım şirketinin Atv ekranları için çektiği dizinin baş rolünde Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal gibi güçlü isimlerin olduğu Kimse Bilmez dizisi 2019 yazına damga vurmaya hazırlanıyor. Ramazan bayramının ardından Haziran ayında yayınlanması planlanan dizinin yayın tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak.

İşte Kimse Bilmez ilk bölüm fragmanı..

KİMSE BİLMEZ DİZİNİN KONUSU!

Kimse Bilmez, dizisinde küçük yaşta annesini ve babasını kaybettikten sonra, zekası ile dikkat çeken Ali elektronikte uzmandır. ayrıca karanlıkta görme gibi sıra dışı yetenekleri sayesinde devletin kendisini keşfedip ona özel eğitimle yıllarca devlete kimliğini gizleyerek hizmet vermiş, elektronik ve tamir konularında uzman olan Ali, gizli işi nedeniyle eşini ve çocuğunu da kaybeder. Ailesini kaybettiği için sürekli kendisini suçlayan Ali, yeni bir hayat kurmak için taşındığı mahallede Sevda ile tanışır ve büyük bir aşk onları beklemektedir.

Güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç konusu ile Kimse Bilmez yakında Atv ekranlarında olacak.

Engin Hepileri kimdir?

 Burak Serdar Şanal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler