Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 35. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir'e İkinci Bebek Şoku!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 35. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’e İkinci Bebek Şoku!

Atv’nin perşembe günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 34. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde: Seher’in Demir’den hamile olduğunu söylemesinden sonra Demir, annesine çocuğunun olmadığını Adnan’nın Yılmaz’ın oğlu olduğunu bildiğini söyler. Züleyha’nın hastanede hamile olduğu ortaya çıkar. Demir’e ikinci bebek şoku gelir. Demir Züleyha’nın bebeğini kabul ederse Seher’in bebeğini de kabul etmek zorunda mı kalacak?

Perşembe Dizileri 2019

Demir’e İkinci Bebek Şoku!

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, annesine Seher’in bebeğinin kendisinden olmasının mümkün olmadığını, kendisinin çocuğunun olmadığını söyledikten sonra, Hünkar’la Demir Seher’i çağırıp bebeğin babasının kim olduğunu söylemesi için zorlarlar. Demir, kafasına silah dayayınca Gaffur’dan olduğunu itiraf eder.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 34. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Saniye zaten Gaffur’la Seher’den epeydir şüpheleniyordur. Hünkar’la Demir’in, Gaffur’u ahırla çağırdığını duyan Saniye onları gizlice dinler. Gaffur, Seher’le olan ilişkisini inkar eder. Saniye, Gaffur’u evden kovar. Hünkar hanım Seher’i başka bir çiftliğe gönderirler. Yılmaz’la Müjgan, düğün hazırlıklarına başlamışlardır. Yılmaz’ın odasını düzeltirken Züleyha’nın yazdığı mektup yere düşer. Boyacılar görmez üzerine boya dökülür ve mektup okunmayacak hale gelir.

Fekeli ile Hünkar yine görüşürler. Fekeli, Hünkar’a kalan ömürlerini birlikte geçirmeyi teklif eder. Hünkar ise bu yaştan sonra ayıp olacağını söyler. Fekeli ise asıl bu yaştan sonrasının önemli olduğunu söyler. Fekeli, Hünkar’dan Demir’in Yılmaz’a yaptığı teklifi öğrenir. Yılmaz’la konuşup ne cevap vereceğini sorar. Oda intikam için orada olduklarını babasına hatırlatır.

Fekeli, Yılmaz’a hisseleri yüksek fiyata ona satmasını söyler. Cengaver’de aynı fikirdedir çünkü Demir’in o kadar parasının olmadığını söyler. Arazi satmak zorunda kalacağını o arazileri de başkası üzerinden alacağını söyler. Yılmaz, fikri beğenir ve Cengaver’den aldığı fiyatın üç katını ister. Züleyha, çarşıda Yılmaz’la çarpışır. Yılmaz’ın düğün kartları yerlere dağılır. Züleyha’nın ise eşyaları. Züleyha, Yılmaz’ı tebrik eder ve saadetler dilediğini söyler.

Hünkar’ın yanına gelen Züleyha’nın midesi bulanır ve hastaneye kaldırılır. Sabahattin kan tahlili ister. Demir’de hastaneye koşar. Sabahattin, korkulacak bir şey olmadığını Züleyha’nın hamile olduğunu söyler. Demir’le Hünkar şok içinde bir birlerine bakarlar.

 Bir Zamanlar Çukurova 34. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha’nın Hamileliği Şok Etkisi Yaratacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler