Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 9. Bölüm Fragmanı İzle! Ceren'in Hamileliği Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 9. Bölüm Fragmanı İzle! Ceren’in Hamileliği Ortaya Çıkıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 9. sezon finali ile 27 mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünün son sahnesinde, Ceren, Cenk’in odasına girip karnında atan kalbin onun bir parçası olduğunu söyler. Kendisinden uzak durmasını isteyen Cenk’e o zaman o atan kalbi durduracağını söyleyip karnına bıçağı batırmıştı. Yeni bölümde Ceren, hastaneye kaldırılıyor ve Ceren’in hamileliği ortaya çıkıyor. Seher, kızının hamile olduğunu duyunca yıkılıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceren’in Hamileliği Ortaya Çıkıyor!

Zalim İstanbul sezon finali fragmanında; Cenk, Ceren’in kendisinden hamile olduğunu öğrenince donup kalıyor. Cemre, Ceren hastanede gözlerini açar açmaz ona bebeğin babasının kim olduğunu sorar. Seher, Cemre’nin üstüne yürüyüp ona tokat atar. Cenk ise annesinin uyarıları ile hiçbir şey yapmadan kala kalır. Agah, Seher hanımın durumu için üzülür.

İşte Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı..

ZALİM İSTANBUL 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Şeniz, Ceren’i DNA testi alma bahanesiyle götürdüğü otelde bir adamla görüntüleyip onu tehdit ederek Nedim’le evlenmeye zorluyor. Ceren’in hayali Cenk’le evlenmektir ama Nedim’le evlenmeye mecbur kalır.

Cemre, Cenk’i arayıp annesinin Nedim’e bir şey yapacağından şüphelendiğini söyler. Cenk, annesinin Nedim’e bir kötülük yapacağını bildiği için uçakla İstanbul’a döner. Agah, aradığı kimseye ulaşamayınca ihaleyi iptal edip İstanbul’a döner. Eve geldiklerinde Nedim’le Ceren’nin evlendiğini öğrenirler.

Şeniz’le konuşmak isteyen Agah, duydukları karşısında şok olur. Şeniz, Ceren’in Nedin’den hamile kaldığını kendisinin de bu olayın duyulmaması için onları evlendirmek zorunda kaldığını, hatta Neriman hanımın torunu ile para konusunda yaptıkları pazarlığı ses kaydı yapıp tehdit ettiğini söyler. Agah, Şeniz’in tüm söylediklerine inanıp, Seher hanımı üzmemek için kızının hamile olduğun söylemez.

Ceren, kendisini konağın sahibi olarak görüp annesini ve kardeşlerini aşağılamaya başlar. Seher hanım, Agah’la görüşüp bu evliliğe son vermesi için yalvarır. Agah, bu evliliğe mecbur kaldıklarını konuşursa yüzünün kızaracağını söyler.

Öte yandan, Ceren, Cenk’in odasına girip onu bekler ve o geldiğinde kendisini kıskanıp kıskanmadığını sorar. Cenk, onu sevmediğini söyleyip onu kovar. Ama Ceren, elindeki bıçağı karnına doğrultup, ondan bir parçayı karnından söküp atacağını söyler.

Nedim’e Yapılan Eziyet Bitmiyor! Zalim İstanbul 8. Bölüm Özeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler