Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Şakir Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Şakir Ölecek Mi?

Fox Tv ekranlarının gözde dizilerinden Bir Aile Hikayesi 12. sezon finali bölümü ile 25 mayıs cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Mahur, babasını hayata bağlamak için Müjde’nin hamile olduğunu söyler. Babasıyla daha fazla vakit geçirebilmek için işiyle bile fazla ilgilenemeyen Mahur, babasının isteği ile onun Behiye ile evlenmesini kabul eder. Hatta çok mutlu olur. Ama düğün günü babasını yatakta hareketsiz bir şekilde bulur. Şakir ölecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Şakir Ölecek Mi?

Bir Aile Hikayesi 12. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şakir, oğlundan Behiye ile evlenmek için onay istiyor. Mahur, babasının kalan ömrünü mutlu bir şekilde yaşaması için bunu kabul ediyor. Düğün günü, Behiye gelinlikler içinde beklerken, Mahur, babasını odasında hareketsiz yatarken bulup, ‘Baba şimdi değil’ diye haykırıyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 12. bölüm 2. fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Beste, Erdem’in annesinin konuşmalarını duyduktan sonra Müjde’yi arar ve ona ihtiyacı olduğunu söyler. Müjde’de hamile olduğundan şüphelendiği için gebelik testi alıp Beste’nin yanına gider. Beste’yle konuşan Müjde, bebek beklediğinden şüphelendiğini söyleyince Beste eve dönmeyi kabul eder.

Behiye, Mahur’un iş yerine gidip, Şakir’in ilaçlarını kullanmadığını söyler. Mahur, işleriyle fazla ilgilenemez. Ofistekiler iyice Mahur’un işe kendini verememesinde şikayetçi olurlar. Çok önemli bir toplantısı olan Mahur toplantıya katılacağını söyler ama Melis’in yüzme yarışmasının olduğunu öğrenince işi bırakıp kızını izlemeye gider.

Erdem, Beste’yle konuşur ve ona annesinden duyduklarının bir öneminin olmadığını kendisinin kararının kesin olduğunu söyler. Berk ise Derya gittikten sonra Hülya ile provalara başlar. Evde prova yaparken ikili yakınlaşır ve birlikte olurlar. Ertesi gün Derya gelir ve Berk’e ona hissettiklerinden dolayı kaçtığını evet derse devam edebileceklerini söyler.

Şakir’le konuşan Berk, gerçek aşkı nasıl anlayacağını sorar. Şakir, gözlerini kapattığında kimi görüyorsa kalbinin sahibinin o olduğunu söyler. Berk, gözlerini kapattığında eski sevgilisini görür. Onu bulur ve karşısına çıktığında, onun gitmesine izin vermemesi gerektiğini, onun kendisinin gerçek aşkı olduğunu söyler. Ama içeriden bir çocuk anne diye seslenir.

Müjde, Mahur’la konuşur ve gebelik testine beraber baktıklarında test negatif çıkar. Ama Mahur, babasını hayata bağlamak için, Müjde’nin hamile olduğunu söyler.

Bir Aile Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı İzle! Beste’nin Duydukları Gerçek Mİ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler