Ana SayfaDizilerKızım 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Demir'i Polisler Neden Alıyor?

İlgili Postlar

Kızım 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Demir’i Polisler Neden Alıyor?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizilerinden Kızım 33. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Öykü’nün parkta bulup sakladığı paralar ortaya çıkıyor. Demir, bu durumu öğrendikten sonra kızına hayatta parasızlıktan ve yalnızlıktan korkmamasını arkasında kapı gibi babasının olduğunu söylüyor. Uğur Sevgi ile evlenmeye karar veriyor. Candan’la birlikteyken Öykü, babasının polisler tarafından götürüldüğünü görüyor. Demir’i polisler neden alıyor?

Cuma Dizileri 2019

Demir’i Polisler Neden Alıyor?

Kızım dizisi 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir’in Candan’e evlenme teklif etmesinden sonra gaza gelen Uğur, Sevgi’yi arayarak onu istemeye geleceklerini söyler. Sevgi’nin babası Uğur’un işsiz güçsüz, güvenilmez ve serseri biri olduğunu söyleyince, Öykü araya girip, Uğur abisin Sevgi öğretmenini çok sevdiğini onunda Uğur abisini çok sevdiğini söyleyip arayı yumuşatır. Öykü, Candan’la birlikteyken babasının polisler tarafından götürüldüğünü görür.

işte Kızım 33. bölüm 2. fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1131666380380614671

KIZIM 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, Demir’i Reşat’ın elinden kurtararak onun tutuklanmasını sağlar. Karakola gittiklerinde komiser Reşat’ı bulmalarında kendilerine yardım ettiği için Cemal’e teşekkür eder. Demir, Cemal’e şimdi nasıl eve gideceğini, Candan’ın kendisini ölmüş bildiğini sorduğunda Cemal, her şeyi ayarladığını söyler. Demir eve gelir ve kızıyla, Candan’la sarılıp doyasıya hasret giderir. Uğur ile Cemal, Demir’e artık Candan’a evlenme teklif etmesini isterler.

Demir, nasıl evlenme teklif edeceğini Candan’a bir yüzük alacak parası bile olmadığın söyler. Uğur, Cemal ve Öykü onlara süpriz yapmak için evi süsleyip lüks restoranda çevirirler. Candan ev geldiğinde onu lüks bir restorana gelmiş gibi Uğur karşılar. Öykü garson olarak önlerine bir menü koyup ne arzu ettiklerini sorar. Candan, menüde olan makarna ile salata istediğini söyler. Demir, Candan’ın önüne diz çöküp evlenme teklifi yapar.

Candan zaten evli olduklarını söylediğinde ise Demir, gerçekten evli olmak istediğini söyler. Candan’ın cevabı evet olur. Demir, eski iş yerine gittiğinde yerine başka eleman aldıklarını öğrenir. Bulaşıkçılık işi bulur ve kabul eder. Demir’e Öykü’nün kaybolduğu haberi gelince işten ayrılıp kızını bulur. Demir, Öykü’ye yeni bir işe bulduğunu söyler. Öykü parka bir zarf dolusu para bulur ve eve getirip saklar.

Kızım 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Senin Kapı Gibi Baban Var Arkanda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler