Ana SayfaDizilerÇarpışma 23. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemre İle Kerem'in Aşk İtirafları!

İlgili Postlar

Çarpışma 23. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemre İle Kerem’in Aşk İtirafları!

Shoş Tv ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Çarpışma 23. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, Cansız’ın bombalı oyunundan Zeynep’i kurtarıyor.Kadir, annesine bir söz verdiğini ve artık hiçbir şeyi ertelemeyeceği için Zeynep’le evlenmeye karar verirler. Ama Cansız durmayacak, Zeynep’i öldürmekte kararlı görünüyor. Çarpışma 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Cemre ile Kerem’in aşk itirafları ve iltifatları ile ilişkileri tam gaz devam ediyor.

Perşembe Dizileri 2019

Cemre İle Kerem’in Aşk İtirafları!

Çarpışma 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemre, Kerem’e görüş odasında kendisini ilk gördüğünde ne hissettiğini soruyor. Kerem’de ona kendisini ilk gördüğünde ne hissettiğini soruyor. İkili karşılıklı birbirlerine aşk itirafları ve iltifat ediyorlar.

İşte Çarpışma 23. bölüm 2. fragmanı..

ÇARPIŞMA 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Cansız, son anda verdiği sözü tutmaz ve Asiye’yi kafasından vurarak öldürür. Kadir, aklını yitirmiş gibi annesini arar. Veli, Kadir’e annesinin nerede olduğunu sorar ve oda evde olduğunu söyler. Veli, Haydar’a Kadir’in gözü önünde Cansız’ın annesini öldürdüğü halde Kadir’in annesini aradığını söyler. Demir’in Cemre’yi kaçırdığını öğrenen Kerem, onu bulmak için Kadir’den yardım ister.

Cansız, Zeynep’i öldürmek için bombanın saatini kurar. Zeynep’in kurtulabilmesi için 24 saati vardır. Cansız, Kadir’i arayıp, kendisini bulursa Zeynep’i kurtulabileceğini, Veli’ye de kendisi için bir kaçış planı yaparsa Zeynep’i alabileceğini söyler. Kadir, Berna’dan Demir’i nerede bulabilecekleri konusunda yardım ister.

Berna, Demir’i evden çıkarken görür ve eve girip Cemre’yi kurtaracağı sırada Cansız’ın adamları Cemre’yi alıp götürürler. Berna, adamları takip edip, Cemre’yi götürdükleri yeri gördüğünde Kadir’i arayıp haber verir. Kadir, Kerem ve Veli oraya girdiklerinde çatışma olur ve Cemre yaralanır.

Cansız, Zeynep’i alarak başka bir yere götürür. Kadir, Cansız’ın arabasını takip eder ama son anda kaybeder. Kadir, Veli’yi de takip ettirir. Veli, Cansız’ın kaçış planını yaptıktan sonra onun yanına gider. Kadir, Veli’yi takiptedir. Veli, Cansız’ın karşısına çıkıp Zeynep’i vermesini isterken, Kadir, içeri girer ve Cansız’ın kafasına silahını dayar ama vuramaz. Cansız, Kadir’e Veli’yi öldürürse Zeynep’i alabileceğini söyler. Veli, silahını indirerek Kadir’e kendisini vurmasını ister.

Çarpışma 23. Bölüm Yeni Fragmanı izle! Cansız Zeynep’i Öldürmekte Kararlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler