Ana SayfaDizilerKuzgun 16. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Babasının Yaşadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 16. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Babasının Yaşadığını Öğreniyor!

Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Kuzgun 15. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Dila, babasının ölümüyle yıkılıyor ve onun ölümünden Kuzgun’u suçluyor. Kuzgun, onu kendisin öldürmediğini söylüyor. Dila, Kumru’yu ve Kuzgun’u takip ettiriyor. Kuzgun, Ferman’ın peşine düşer. Onun evini bulur ve içeri girdiğinde babasının 2001 yılında bir çocukla çekilmiş fotoğrafını bulur. Kuzgun babasının yaşadığını öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Babasının Yaşadığını Öğreniyor!

Kuzgun 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dila, babasının ölümünden sonra günlerce kendisine gelemez. Kuzgun’a babasının katili olduğunu söyler. Kuzgun, aslında konteynıra Rıfat’ı koymuştur ama silahı oraya yerleştiren Behram’dır. Kuzgun, Behram’ın yanına gidip bunu yapmaması gerektiğini söyler. Oda bunu yapmasının gerektiğini bildiğini söyler.

KUZGUN 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dila’yı Kudret konuşmak için yanına çağırır. Kudret, onun Kuzgun’u satmadığını ama Kuzgun Dila’yı sattığını söyler. Dila, sevkıyatı kimin ihbar ettiğini sorduğunda, Kudret cevap vermez ama Kumru’nun ihbar ettiğini anlar. Kumru’yu takip ettirir. Kuzgun’dan Behram’ı kendisine vermesini isteyen Dila, veremeyeceği cevabını alınca Kuzgun’u da takip ettirir. Onun kendisini Behram’a götüreceğini düşünür.

Cihan, hastaneden çıkar. Kumru onun yanındayken Cihan’ın telefonu çalar ve Cihan telefonu Derviş baba diye açınca Kumru, Terzi Dervişi araştırmaya başlar. Annesinden bir cevap alamayınca Derviş’e gider. Derviş, basit bir terzi olduğunu söyler ama Kumru oradaki bir dükkana gizlenip, Derviş’in gitmesini bekler. O gidince dükkana gidip, babasına ait mektupları bulur ve Derviş’in dedesi olduğunu anlar.

Derviş, Kuzgun’u babasının doğduğu büyüdüğü eve götürür. Kumru’da onları takip eder. Kumru’nun geleceğinden haberi olan Derviş, Kuzgun’a, Kumru’nun kendisini öğrendiğini söyler. Dila onları gizlendiği yerden izler. Derviş, Kuzgun ve Kumru’nun evden çıktıklarını görür. Çilingir çağırıp evin kapısını açtırır. İçeride, Behram’ın Derviş olduğunu öğrenir.

Behram’ın adamları Selçuk’u yakalar. Kuzgun, Dilan’ın kendisiyle evlenmeden önce Kudret’le çalışmaya başladığını ama kısa bir süre önce çalışmayı bıraktığını öğrenir. Ferman’la da işbirliği halinde olduğunu öğrenen Kuzgun, Selçuk’un kaçmasına izin verir ve onu takip ettirir. Selçuk, Ferman’la buluşur. Ferman’ın bir eve girdiği haberini alan Kuzgun o eve girer ve evde babasıyla bir çocuğun 2001 yılanda çekilmiş fotoğrafını görür. Babasının 1999’da öldüğünü zanneden Kuzgun, babasını bulmak için yemin eder.

Kuzgun 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sen Behram’ın Torunu Değilsin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler