Ana SayfaDizilerHercai 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Miran Reyhan'dan Son Bir Şans İstiyor!

İlgili Postlar

Hercai 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Miran Reyhan’dan Son Bir Şans İstiyor!

Hercai 11. yeni bölümü ile 24 mayıs cuma akşamı Atv ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünde; Miran’ın kına gecesinde Reyhan’ı kaçırmasından sonra. Azat’da Gönül’ü kaçıracak. İki aile yine birbirlerine girecek. Hazar, Azize hanıma Reyhan sağ salim eve döndüğünde Gönül’ü vereceklerini söylüyor. Kızı kaçırılan Sultan deliye dönüyor. Miran Reyhan’dan son bir şans istiyor. Reyhan Miran’a ikinci bir şans daha verecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Miran Reyhan’dan Son Bir Şans İstiyor!

Hercai 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, Reyhan’ın arkasından koşuyor. Kendisine ikinci bir şans daha vermesini, her insanın ikinci bir şansı hak ettiğini söylüyor. Miran kendisine 24 saat süre vermesini, eğer bir gün sonra hala istemediği takdirde Miran Aslanbey’in bu dünyadan silineceğini söylüyor.

İşte Hercai 11. bölüm 2. fragmanı..

HERCAİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Miran, Nasuh’un karşısına çıkıp düşmanlığa son vereceğini, borçları da sileceğini söyler. Nasuh ne istediğini sorduğunda, sadece Reyhan’ı istediğini söyler. Nasuh, Azize’nin kendilerini yanlış tanıttığını, Şadoğluların bir Aslanbey karşısında boyun eğmeyeceğini söyler. Ayrıca Reyhan’ın konakta kalacağını konağın hem kızı hem gelini olacağını Azat’la evleneceğini söyler. Aslanbeylere kapatma olacak kızları olmadığını söyler.

Miran, Reyhan’ın kolundan tutup kendisiyle gelmesini ister. Reyhan, o sırada kapının önünde Gönül’ü görür ve ona her şeyin dedesinin dediği gibi olacağını söyler. Reyhan, Miran’a kendisine yaptığı onca kötülükten sonra birde parayla kendisini satın almaya kalktığını yüzüne vurup olması gereken yere gitmesini söyler.

Reyhan, dedesine biraz önce kafasına silah dayadığını ne yapmaya çalıştığını sorar. Nasuh’un planı onu Azat’la evlendirmek değildir. Reyhan’a intihar süsü verip öldürmektir. Miran, babaannesinin karşısına çıkıp hesap sorar. Miran kendisinin yüzünden Reyhan’ı Azat’la evlendireceklerini söylediğinde babaannesi o kızın peşini bırakmasını ister.

Miran, fırsatını bularak Reyhan’ın karşısına çıkar. Reyhan, satılık olmadığı kapatma hiç olmayacağını söyler. Gönül’ün verdiği fotoğrafı ona verir. Miran, konağa gidip Gönül’e onu boşayacağını haykırır. Gönül, yarın kına gecesi olacak kız için mi kendisini boşayacağını söyler.  Reyhan’ın kına gecesinde, Gül ablasına dışarı çıkmak istediğini söyler. Miran Reyhan’ı atına bindirerek kaçırır.

Hercai 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Azat’da Gönül’ü Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler