Ana SayfaDedikoduSinem Kobal Arda Turan Sorusunu Yayınlatmadı!

İlgili Postlar

Sinem Kobal Arda Turan Sorusunu Yayınlatmadı!

Sinem Kobal geçtiğimiz gün Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi’nde bir söyleşiye katıldı. Gençlerin kendine sorduğu soruları büyük bir içtenlikle yanıtlayan Sinem Kobal’a Arda Turan sorusu yöneltildi. Kayda alınan söyleşide Sinem Kobal Arda Turan sorusunu yayınlatmadı. İşte merak edilen o söyleşinin detayları;

“En Büyük Pişmanlığım Diyebileceğim Bir Pişmanlığım Yok”

Söyleşide kendisine sorulan soruları yanıtlayan Sinem Kobal’a gençlerden biri en büyük pişmanlığının ne olduğu hakkında bir soru yöneltti. Bu soruyu samimiyetle yanıtlayan Kobal, hayatta ne yaşarsa yaşasın her zaman pozitif bir insan olmak için çabaladığını açıklayarak en büyük ya da en küçük diye sınıflandırabileceği bir pişmanlığının olmadığını söyledi.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Düşman Çatlattı!

Evliliği Hakkında Detaya Girmedi

Merak edilen konular arasında Sinem Kobal’ın Kenan İmirzalıoğlu ile yapmış olduğu evlilik de vardı. Nasıl tanıştıkları ve evliliklerinin nasıl gittiği hakkındaki sorulara ise Sinem Kobal “O kadar detaya girmeyi düşünmüyorum.” diyerek yanıt verdi ve bir gün herkesin ruh eşini bulmasını dilediğini dile getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Sinem Kobal Arda Turan Sorusunu Yayınlatmadı!

Söyleşide en dikkat çeken soru ise Sinem Kobal‘ın eskiden ilişki yaşadığı Arda Turan hakkındaydı. Arda Turan ile yaşadığı ilişkiden pişman  olup olmadığı sorulunca Sinem Kobal “Bu soruyu geçiyorum” yanıtı verdi. Soru arından ortamda soğuk rüzgarlar esmesinden rahatsız olan okul ise, söyleşi kaydından Arda Turan ile ilgi olan bölümleri çıkarttı. Bu talebin Kobal’dan geldiğine dair olan iddialara ise okul ya da Sinem Kobal tarafından bir yanıt gelmedi.

Sinem Kobal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler