Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Düşman Çatlattı!

İlgili Postlar

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Düşman Çatlattı!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, yakışıklı oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile yaptığı evlilik ile uzun süre magazin haberleri‘nde yer almıştı. Son zamanlarda ise Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin aralarının bozuk olduğu söylentisi hızla büyüdü. Hatta ayrıldıkları bile iddia edilen ünlü çiftin düşman çatlatırcasına paylaşımları olay oldu, detaylar Haberimizde..

Kenan İmirzalıoğlu, Eşi Sinem Kobal Sorulunca Neden Kaçtı?

Sinem ile Kenan Düşman Çatlattılar!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal Instagram hesabından Kenan İmirzalıoğlu ile beraber çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak hayranlarının beğenisine sundu.

“Umarım Kısa Zaman İçerisinde Bir Çocuğunuz Olur”

Instagram hesabından, İngilizce olarak, “Aşk” notu ile paylaşım yapan Sinem Kobal’ın fotoğrafını kısa süre içerisinde çok fazla sayıda beğeni aldı. Sinem Kobal’in bir takipçisi bu romantik paylaşıma, “Umarım kısa zaman içerisinde bir çocuğunuz olur. Çok güzel bir çiftsiniz.” ifadeleriyle mesaj yazdığı görüldü.

Sinem Kobal’ın İşte O Düşman Çatlatır Cinsten Romantik Paylaşımı..

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal, Boşanma İddialarına Nasıl Cevap Verdi?

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Oyuncu Sinem Kobal ve Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu çiftinin, birbirlerini Instagramdan takip etmeyi bıraktıkları ve aralarının bozulduğu öne sürülmüştü, Hatta Sinem Kobal’ın hamile kaldığı fakat düşük ile sonuçlandığı iddiaları magazin basınında bomba etkisi yaratmıştı.. Güzel oyuncu önceki gün, bir firmadan gelen ‘Sinem İmirzalıoğlu’ yazılı kartı Instagram’da paylaşarak  “Evliliğimizde her şey yolunda” mesajını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler