Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'in Yeni Bölümünde Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in Yeni Bölümünde Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak!

İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Star Tv’de Cuma akşamları yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine hitap eden İstanbullu Gelin dizisi, yayınlanan 68. bölüm 2. fragmanıyla artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının sinyalini verdi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İstanbullu Gelin Final Mi Yapıyor?

İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Star Tv kanalında Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi İstanbullu Gelin, yayınlanan 68. bölüm 2. fragmanıyla hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının sinyalini verdi. Başrollerinde Özcan Deniz, İpek Bilgin, Aslı Enver ve Salih Bademci gibi usta oyuncuların yer aldığı dizinin yeni fragmanı izleyicide büyük bir heyecan yarattı. 

26 Aralık 2018 reyting sonuçları açıklandı! Diriliş Ertuğrul mu? Sen Anlat Karadeniz mi?

Bu ev artık Boran konağı değil!

Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanında Faruk’un Süreyya’ya dert yanarak söylediği, “Bu ev artık Boran konağı değil. Ben bu evin kararlarını Garip ile tartışamam” sözleri ile dikkat çekti.

Konakta yapılan nikahla Garip ile evlenen Esma, çocuklarının evden gitmelerinden bir hayli rahatsız oluyor.

Esma’nın yıllar sonra yeniden gelinlik giydiği ve hayatı boyunca sevdiği tek erkek olan Garip ile evlendiği gün, Faruk ve Esma arasında duygusal bir konuşma gerçekleşecek.

İstanbullu Gelin 68. bölüm 2. fragmanı

Son bölümde neler oldu?

Hem ağlatan hem de kavuşmalara sahne olan  dizinin son bölümünde, Esma ailesine ve çevresine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyledi. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebini öğrenen Nurgül, Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu itiraf etti. Adem, hastalığın yarattığı öfkeden dolayı Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğü için ona karşı bir adım attı. Esma’nın hastalığı, hayata küsmesine, bu yükü tek başına sırtlamak istemesine neden olurken, sevdikleri yalnız bırakmadı. Süreyya’nın kararı aşıkları yeniden birbirine bağladı. Garip,  alıp başını gitmek üzereyken Süreyya ve Nurgül’ün gerçekleri söylemesi ile tüm dengeler değişti. Esma’dan ayrılmak aklının ucundan bile geçmeyen Galip, sevdiğine koştu. Büyük aşk kaldığı yerden devam ederken, düğün hazırlıkları da hız kazandı. Esma’nın kına gecesi sonrasında yaşananlar büyük bir kaos oluşturdu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler