Ana SayfaÜnlülerGerçeğin Peşinde Neden Final Yapıyor?

İlgili Postlar

Gerçeğin Peşinde Neden Final Yapıyor?

TV 8’de öğlen kuşağı Gerçeğin Peşinde programı yayından kaldırıldı mı? Son günlerde birbirinden farklı formatlarla yayın hayatına devam eden  TV 8 kanalından flaş bir haber geldi! Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalda 2.5 sezondur devam eden program Gerçeğin Peşinde maaleef yayından kaldırılıyor. TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, haftaiçi hergün başarılı sunucu Serap Paköz’in sunumu ile ekrana gelen program Gerçeğin Peşinde’nin fişini çekti ancak izleyicilerin merakla izlediği programın neden kaldırıldığı merak konusu. Program neden yayından kaldırılıyor haberimizde sizler için derledik…

Serap Paköz Kimdir?

Neden bitti?

Acun Ilıcalı’nın aldığı kararla TV8 ekranlarında iki buçuk sezondur ekran serüvenini sürdüren Gerçeğin Peşinde programın kaldırılacağı bilgisine ulaşıldı. Acun Ilıcalı’nın sahipliğini üstlendiği TV8’de değişik formatlar eşliğinde izleyici kitlesini ağırlayan Gerçeğin Peşinde isimli programın yayın hayatı neden bitti?

İzleyici hayal kırıklığına uğradı!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın verdiği karar neticesinde TV8 ekranlarında sunuculuğunu Serap Paköz’ün üstlendiği Gerçeğin Peşinde adlı televizyon programını maalesef yayından kaldırılacağı öğrenildi. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de hafta içi her gün iki buçuk sezon boyunca ekran macerasını devam ettiren izleycilerin merakla izlediği Gerçeğin Peşinde programının yayın hayatını noktalayarak ekranlara veda edecek olması pek çok izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı. Peki, TV8’de farklı konseptler eşliğinde seyircisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde isimli programın yayın hayatı neden bittiği büyük merak konusu…

Reytingler düştü!

Başarılı ve yetenekli sunucu Serap Paköz’ün sunumuyla TV8 ekranlarına taşınan Gerçeğin Peşinde programı izlenme oranlarında hedefledikleri başarıyı maalesef elde edemedikleri için daha önceden yayın saatinde değişikliğe gidilmişti. Fakat, her ne kadar yayın saati değişse de izlenme oranlarında aşağı sıralarda kalıp giderek düşüş yaşamaya devam etmişti. Müge Anlı’ya rakip olarak gösterilen televizyon programı Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin Peşinde, Acun Ilıcalı’nın aldığı karar doğrultusunda bundan böyle ekranlarda yer almayacak. Son dönemlerde pek çok programın karşılaştığı gibi reyting kurbanı olan Serap Paköz’un sunuculuğunu üstlendiği Gerçeğin Peşinde programı TV8’de Cuma günü son defa yayınlanarak ekran serüvenini sonlandıracak.

Birbirinden farklı formatlarla yayın hayatına devam eden TV 8’den flaş bir haber geldi. Serap Paköz’ün sunumuyla TV8 ekranına gelen Gerçeğin Peşinde programı, reyting sıralamasında gerilerde kalınca yayından kaldırıldı.

Müge Anlı’ya rakip olarak gösterilen program cuma günü son kez yayın yapacak ve 2.5 sezondur TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Gerçeğin Peşinde yayında kalkacak.

İddialara göre, yapımcılığını Bloom Medya’nın gerçekleştirdiği program cuma günü son kez izleyicileri ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler