Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin Sosyal Medya Hesabı Kapatıldı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Sosyal Medya Hesabı Kapatıldı!

Son dönemlerde paylaşımları ve başarısıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabı kapatıldı! Olay karşısında büyük bir şok yaşayan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabının yeniden açılması içi başvuruda bulundu ve konu hakkında sitemli bir paylaşım yaptı.

Hayranları Dön Çağrısında Bulundu

Türkiye’de işi olmadığı sürece Aleyna Tilki vaktinin büyük bir kısmını yurt dışında geçiriyor. Bu ayın başında da Aleyna Tilki tatil ve iş görüşmeleri için toplantılara katılmak adına yurt dışına çıkmıştı. Uzun süredir hayranlarıyla bir araya gelmeyen şarkıcıya, hayranları sosyal medya üzerinden “Artık dön Aleyna!” çağrısında bulundu.

Fulin’den Aleyna Tilki’yi Kızdıracak Açıklamalar!

Dans Videosu Tepki Çekti

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan Aleyna Tilki, Edis Görgülü ile yaptığı paylaşımdan sonra, geçtiğimiz gün hikayesinde paylaştığı bir dans videosuyla gündeme geldi. Sahilde eğlenen ve dans eden şarkıcıya hayranları tepki gösterdi. Kendinden geçmiş gibi tavırlar sergilediği için bu paylaşımların kötü örnek olduğu iddialarına ise Aleyna Tilki sosyal medya hesabı üzerinden “Dans etmeyenler, dans edenleri deli sanarlarmış. Beni de dans ettiğim için deli sansınlar.” yanıtını verdi.

Edis Görgülü Kimdir?

Aleyna Tilki’nin Sosyal Medya Hesabı Kapatıldı!

Geçtiğimiz gün Twittter, Aleyna Tilki‘nin hesabını kural ihlali gerekçesiyle kapattı. Ünlü şarkıcı Twitter hesabını 13 yaşındayken açtığı için bunun Twitter kurallarına aykırı olduğu belirtildi. Bu durum üzerine hesabını geri almak için büyük bir savaş veren Tilki’nin Twitter hesabı dün yeniden açıldı. “Çoğu twitim silindi. Of yaş 18 oldu hala sorun yaşıyorum. Twitter bile yaşımla uğraşıyor.” tweeti ile tepkisini dile getirdi.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler