Ana SayfaDizilerŞirin'in Bahar'a Yaptıkları Bu Kadarda Olmaz Dedirtti! Kadın 63. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Şirin’in Bahar’a Yaptıkları Bu Kadarda Olmaz Dedirtti! Kadın 63. Bölüm Özeti!

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın dün akşam 63. son bölümü ile ekranlara geldi. Bir süredir ortaya çıkmayı bekleyen Şirin ile Sarp’ın çekilmiş fotoğraflarını sonunda Bahar gördü. Tamda Doruk’un sünnet günü ortaya çıkan fotoğrafla Bahar’ın Şirin’e tepkisi izleyicileri rahatlatırken birden Şirin’in Bahar’ı yere yatırıp dövmeye başlaması izleyenleri derinden üzdü. Şirin’in Bahar’a yaptıkları bu kadarda olmaz dedirtti.

Salı Dizileri 2019

Şirin’in Bahar’a Yaptıkları Bu Kadarda Olmaz Dedirtti!

Dün akşam ekranlara gelen Kadın dizisinin, izleyenleri Şirin’in densizliğinden çok Bahar’ın haline kızdı. Şirin ablasına yaptıkları kötülüklerin cezasını çekmek bir yana hala sinsi tavırlarına devam etti. Bahar sonunda dayanamayıp Şirin’e bir tokat attı ama Şirin Bahar’ı yere düşürüp ona vurmaya başladı. İzleyenler, Şirin’e Bahar’a tokat atmasından rahatlarken birden yine Bahar mağdur edildi.

Bahar’ın mağdur olması bir yana, fotoğrafları gördükten sonraki tavrı izleyenleri çok şaşırttı. Şirin Doruk’un sünnet düğüne Pırıl’ı davet eder. Pırıl oraya geldiğinde, Şirin, Pırıl’a fotoğrafları sordu. Bir süredir ortalıkta dolaşan bu fotoğraf meselesinin açıklığa kavuşmasını isteyen Bahar, Pırıl’ın o fotoğrafları görmesiyle donup kaldı. Enver, Pırıl’ın da desteğiyle, Şirin’in ilik vermesi karşılığında şantaj yoluyla bu fotoğrafları çektirip bunu kullandığını anlattı.

Bahar bu anlatılanların hiç birisine inanmadı. Bahar kendisini rahatlatmak için bu yalanı uydurduklarını, Şirin ile Sarp’ın ilişki yaşadıklarına inanmayı sürdürdü. Şirin’in şimdiye kadar yaptıklarından sonra Enver’e ve Pırıl’a inanması ekran başındakilere bu kadar da olmaz dedirtti. Bahar, odasından çıkıp keyifle gülen Şirin’e inanmayı tercih etti.

Bahar’ın bu tavırlarına sosyal medyadan bir çok tepki yağdı. ‘Kuş kadar beynin yok Bahar’ diyenler oldu. Son bölümde Şirin’den çok Bahar’a sinir olduğunu söyleyenler oldu.

KADIN 63. BÖLÜM ÖZETİ!

Doruk’un sünnetine giderken Sarp polisler tarafından tutuklanır. Nisan ve Doruk babalarının tutuklanmasından büyük şok geçirirler. Ama yanlarında Arif’in olması onlar için büyük şans olur. Sünnette Şirin yine rahat durmaz ve fotoğraf meselesini açar. Pırıl, her şeyi Bahar’a anlatmak zorunda kalır. Bahar Şirin’den bunun hesabını sorar ama yine mağdur olan o olur. Ceyda ise dizinin sonunda oğluna kavuşur.

Kadın Dizisindeki O Sahnede İzleyenlerin Midesi Bulandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler