Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın Öldü Mü?

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın Öldü Mü?

Yeşilcam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın için geçtiğimiz günlerde vefat ettiği yönünde ki iddialar ortaya atıldı. Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu gerçekten kötü mü? Usta oyuncu vefat mı etti? Tüm bilgiler haberimizde…

Cüneyt Arkın Öldü Mü?

 Cüneyt Arkın: Dostun Yoksa Yandın…

Yeşilcam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın için geçtiğimiz günlerde vefat ettiği yönünde ki iddialar ortaya atıldı. Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu gerçekten kötü mü? Usta oyuncu vefat mı etti? Usta oyuncu hakkında çıkan bu haberlere sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Cüneyt Arkın’dan “Börü” Film Açıklaması! “Bu Kadro Kolay Kolay Bir Araya Gelmez”

Arkın’ın Instagram hesabı üzerinden şu açıklamada bulundu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Son iki gündür yine bazı sosyal medya hesaplarında sağlık durumu hakkında yalan yanlış haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyin… Sağlık durumu gayet iyi.” ifadeleri kullanıldı. Cüneyt Arkın’ın bu açıklamasından sonra hayranları derin bir oh çekti.

“Cüneyt Arkın’a Hayatımı Borçluyum!”

Betül Arkın: Bizde Çok Üzülüyoruz

Bir açıklamada ünlü sanatçının eşi Betül Arkın’dan geldi. Betül Arkın konuyla alakalı neden böyle haberler çıktığına anlam veremediğini söyleyerek “Kim, neden böyle bir şey yapıyor anlamak mümkün değil. Biz de çok şaşırıyor ve üzülüyoruz. Kendisi üç gün önceki katıldığı organizasyondaki gibi sağlıklı. Kimse bu yalanlara itibar etmesin.” dedi.

Cüneyt Arkın Kimdir?

Cüneyt Arkın Öldü Mü?
Cüneyt Arkın Öldü Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler