Ana SayfaDizilerZengin Ve Yoksul Dizisinden Kötü Haber!

İlgili Postlar

Zengin Ve Yoksul Dizisinden Kötü Haber!

Atv ekranlarının yeni dizilerinden Zengin ve Yoksul pazar günlerinin sevilen dizisi 8. yeni bölümü 26 mayıs pazar günü ekranlara gelecek. NTC medya’nın Atv kanalı için çektiği  Zengin ve Yoksul dizisi gerek ilginç hikayesi, gerek oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.  Zengin ve Yoksul dizisinden kötü haber geldi.

 Pazar Dizileri 2019

Zengin Ve Yoksul Dizisinden Kötü Haber!

Sezon sonu yaklaşırken bir çok diziden final haberleri geliyor. Atv ekranlarının yeni dizisinin reytingleri beklenenin altında olduğu için kanal tarafından dizinin bitirilmesine karar verildi. Zeygin ve Yoksul dizisi de reyting kurbanı oldu. Senaryosunu Yelda Eroğlu ile Hatice Meryem’in kalem aldığı Zengin ve Yoksul dizisi 8. son bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin 8. final bölümüyle 26 mayıs pazar akşamı izleyicisi ile son kez buluşacak.

İşte Zengin ve Yoksul 8. final bölümü fragmanı..

Zengin ve Yoksul dizisinin konusu!

Geçim derdiyle boğuşan Berringiller ile kendilerine tepeden bakan zengin akrabaları Erdemliler arasında geçen hikayede, Aysel doğduğundan beri zengin akrabaları Erdemlilerin gölgesinde büyür. Artık çocuk değildir ve ailecek uğradıkları hor görülme bütün benliğini öfkeyle doldurmuştur. Kuzeni Aleyna’nın bütün iyi niyetine rağmen onu içine sürüklediği bir yanlış anlaşılma genç kızın gururunu kırar. Parlamak için küçük bir kıvılcım bekleyen Aysel’in yolu, gizemli bir gençle, Karan’la kesişir. İlk görüşte mıknatıs gibi çekildiği Karan’ın kendisine başka amaçlarla yaklaştığını anlayan genç kız büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Zengin ve Yoksul Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler