Ana SayfaDedikoduHelin Avşar'ın Yüzü Tanınmaz Halde!

İlgili Postlar

Helin Avşar’ın Yüzü Tanınmaz Halde!

Bir süredir gündeme gelmeyen sosyetik güzel geçtiğimiz gün hayranlarını şoka uğrattı. Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, bir dönem dinlenmek için sunuculuk yapmaya arar vermişti. Saçlarını değiştirerek yeni bir imaj yaratan Helin Avşar’ın yüzü tanınmaz halde! Sosyetik güzeli görenler ise şaşkına düştü.

Estetiksiz Hali Çok Konuşuldu

Geçtiğimiz senenin ortalarında estetiksiz hali sosyal medyada yayılan Helin Avşar’ı görenler tanıyamamıştı. Bunun üzerine hakkında çıkan estetik iddialarını yalanlamayan Helin Avşar, bu duruma karşı sessizliğini koruyarak hiçbir açıklamada bulunmamayı tercih etmişti.

Helin Avşar Sinir Krizi Geçirdi!

Tehdit Davası Gündeme Damgasını Vurdu

Geçtiğimiz sene takip edildiği gerekçesiyle mahkemeye başvuran Helin Avşar hakkında, sözü geçen şahıs bir karşı dava açmıştı. Helin Avşar ve Hülya Avşar‘ın kendisini işten kovdurduğunu ve artık hiçbir yerde çalışamadığı için şikayetçi olmuştu. Ancak incelemelerden sonra açılan bu dava düşürülmüştü.

Hülya Avşar Kimdir?

Helin Avşar’ın Yüzü Tanınmaz Halde!

Helin Avşar bir süre önce sürpriz bir estetikle sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Helin Avşar geçirdiği estetik operasyonlar hakkında çok fazla eleştiri almıştı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Helin Avşar’ın çenesinin daha keskin hatlara sahip olması takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sosyetik güzeli tanımakta zorlanan takipçileri ise Helin Avşar’ın yeni hali karşısında şaşkına döndü.

Helin Avşar Kimdir?

Helin Avşar'ın Yüzü Tanınmaz Halde!
Helin Avşar’ın Yüzü Tanınmaz Halde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler