Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Davasında Son Durum Ne?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Davasında Son Durum Ne?

Geçtiğimiz sene Şeyma Subaşı’na çıkaracağı “Is It Ok” kreasyonu için dava açılmıştı. “Şeyma Subaşı’nın davasında son durum ne”? merak edenler için açıklayalım. Merakla beklenen davada geçtiğimiz gün mahkeme tarafından karar alındığı açıklandı. Ancak açıklamalar Şeyma Subaşı’yı kızdırması üzerine, Subaşı’dan dava ile ilgili ilginç bir açıklama geldi.

Şeyma Subaşı “Is It Ok” Projesi

Geçtiğimiz sene Şeyma Subaşı, Instagram hesabı üzerinden yakın zamanda bir moda projesine başlayacağını duyurmuş ve projenin ip uçlarını vermişti. “Moda Tasarım Bölümü”nden mevzun olan Şeyma Subaşı’nın sosyal medya üzerinden paylaştığı hikayelerde koleksiyon büyük ilgi görmüştü.

Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’na Eleştiri!

Safiye Nur Şimşek: “Proje Bize Ait”

Şeyma Subaşı’nın moda projesini sosyal medya hesabından duyurması üzerine çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Moda alanında çalışmaları olan Safiye Nur Şimşek, bu projesinin kendilerine ait olduğunu ve çalışmalara uzun zaman önce başladıklarını belirterek, Subaşı’nın kendisini sosyal medya hesabından engellediğini savunmuş ve konuyla ilgili olarak mahkemeye başvuracağını açıklamıştı.

Şeyma Subaşı Davasında Son Durum Ne?

Dün Safiye Nur Şimşek merak edilen dava sonucu hakkında açıklama yaptı. Davayı Şeyma Subaşı‘nın kaybettiğini ve projenin kendilerinde kaldığını açıklayan Nur Şimşek, bu iddianın üzerine Şeyma Subaşı’nın “Is It Ok” projesini hayata geçirmemesinin altını çizerek kaybedeceğini bildiğini dile getirdi. Bunun üzerine Şeyma Subaşı konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisine açılmış bir dava olmadığını söyleyen Subaşı “Ortada bir dava olmadığı halde kazanmış gibi yapanlara sadece gülümsüyorum.” sözleriyle açıklama yaparken, sosyal medya hesabından da, “Çamur at izi kalsın.” paylaşımında bulundu.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler