Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Hamile Olduğunu Açıkladı

İlgili Postlar

Hazal Kaya Hamile Olduğunu Açıkladı

Uzun süredir hamile olup olmadığı hakkında konuşulan Hazal Kaya, ortaya çıkan dedikoduları sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı.

Ali Atay kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Hazal Kaya, hamileliği hakkında sorulan sorulara “Onu siz uyduruyorsunuz. Kolay gelsin.” şeklinde sinirli bir cevap vermişti.

Hazal Kaya kimdir?

Ancak çıkan bir çok haberin ardından Hazal Kaya gerçeği açıklamak zorunda kaldı. Ünlü oyuncu Hazal Kaya hamileliğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Hazal Kaya Hamile Olduğunu Açıkladı!

Hazal Kaya, çıkan haberlerin ardından gerçeği gizleyemedi. Ünlü oyuncu hamile olduğunu Instagram hikayelerinde duyurdu.

Hazal Kaya Hamile Açıklaması
Hazal Kaya Hamile Açıklaması

“Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorum ki; evet hamileyim. Bebeğimiz 11 haftalık oldu. İlk 2 ay bebek için hassas zamanlar olduğu için hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik. Son kontrolümüz çok iyi geçti ve sevinçle paylaşmak istedik. Dün sokakta karşılaştığım magazin muhabiri arkadaşlarımızın “Doğum yaklaşıyor demesine cevaben heyecandan verdiğim cevap yanlış anlaşılınca durumu anlatıp paylaşmak istedim. Şimdi çok şükür her şey yolunda, bebek gayet sağlıklı, biz de çok mutluyuz. İlk üç ayı atlattık, devamı daha eğlenceliymiş öyle diyorlar, eminim yollayacağınız güzel enerjilerle daha da güzel geçecek. Teşekkür ederiz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler