Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'a Bond Yolu Açıldı!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’a Bond Yolu Açıldı!

Son dönemlerin en başarılı oyuncuları olarak gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’a Bond yolu açıldı. Yeni projeleri değerlendirme evlerinde ortaya çıkan bu bu bilgi sonrasında ikiliden hayranları tarafından büyük bir atak da bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’un yakın zamanda Los Angelas’a gitmesi bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Muhafız’ın Galasına Katıldı

Bir Netfilx yapımı olan Muhafız ilk yayınlandığı tarihten bu yana büyük bir izleyicisi kitlesi topladı. İlk sezonundaki başarı hayranlarını mutlu ederken, geçtiğimiz sene yapılan gala gecesine Kıvanç Tatlıtuğ’da katılarak, dizinin başarılı olması için iyi dileklerde bulanarak, Çağatay Ulusoy’a destek olmuştu.

Çağatay Ulusoy Amerika’ya Gidiyor!

Final Yeni Projelerin Bir Başlangıcı Mı?

Kıvanç Tatlıtuğ‘un sevilen dizisi “Çarpışma”nın final haberi dizisinin hayranlarını üzdü. Projenin sadece 1 sezonluk olduğunun açıklanması üzerine 4 Haziran’da final yapması beklenen “Çarpışma”nın yapımcılarından konu ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’a Bond Yolu Açıldı!

Geçtiğimiz gün yayınlanan bir habere göre, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy önümüzdeki günlerde Los Angelas’a gidecek. Bunun bir tatil gezisi olduğunu söyleyen ikinin Bond’un yaratıcısı Ian Flemming’in otelinde kalacağı belli oldu. Yeni James Bond serisi için çalışmalara başlayan Ian Flemming’in ise film için yeni bir kötü karakter aradığı biliniyor. İkilinin tatillerini tam bu döneme getirmesi sevenlerine bu tatilin aynı zamanda bir proje değerlendirmesi için olabileceğini düşündürttü.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler