Ana SayfaÜnlülerCenk Eren İyilik Yapiyim Derken Dolandırıldı..

İlgili Postlar

Cenk Eren İyilik Yapiyim Derken Dolandırıldı..

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, dolandırıcıların kurbanı olduğu ortaya çıktı. Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki köye çocuklar için oyun parkı yaptırmak isteyen Cenk Eren dolandırıcıların tuzağına nasıl düştü? Detaylar Haberimizde..

Cenk Eren, “Şarkısı Çok Tıklanıp Konser İçin Talep Görmeyen Sanatçılar Var”

Cenk Eren Nasıl Dolandırıldı?

Türkiye’nin ünlü şarkıcıları arasında olan Cenk Eren ve Işın Karaca, Zonguldak ili Alaplı ilçesinde muhtarlık seçimini kazanamaması dolayısla inşa ettiği çocuk oyun parkını yıkan muhtar adayına isyan etmişti. ve tepkisini dile getirmişti. Sonrasında ünlü şarkıcı Cenk Eren, güneydoğuda şehit olan Jandarma Onbaşı Recep Turan’ın anısına büyük bir duyarlılık göstererek aynı köye çocuk oyun parkı yaptırmak istedi. Fakat sonucunda ünlü şarkıcı Cenk Eren, maalesef ki dolandırıcıların oyununa düştü.

Cenk Eren Kimdir?

Cenk Eren ile ilgili görsel sonucu

Cenk Eren İyilik Yapiyim Derken Dolandırıldı..

Cenk Eren’i arayarak kendilerini Zonguldak Valisi olarak tanıtan sahtekarlar ilçedeki engelli çocuklar için tekerlekli sandalye alacaklarını ifade ederek ünlü şarkıcıdan 12 bin lira alarak dolandırdıkları ortaya çıktı.

Cenk Eren ile ilgili görsel sonucu

Gazeteci Ersoy Dede, şarkıcı Cenk Eren’in dolandırıcılık olayını sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

Dolandırıcılık Olayını Duyuran Gazeteci Ersoy Dede, Olayı Şöyle Paylaştı;

Cenk Eren Hayranları Tepki Gösterdi..

Ortaya çıkan insafsızca yaşanan dolandırıcılık olayının Cenk Eren’in başına geldiğini öğrenen hayranları üzüntülerini dile getirdiler. Cenk Eren’in hayranlarından birinin yorumu “İnsanları iyilik yapmaktan merhametten soğutuyorlar. Yazıklar olsun. 12 bin lira belki Cenk Bey için kayıp değil ama insanlık için bu büyük bir kayıp” ifadeleriyle dikkat çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler