Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Elif Kaya, Neden Gözaltına Alındı..

İlgili Postlar

Şarkıcı Elif Kaya, Neden Gözaltına Alındı..

Renkli kişiliği ve enteresan tarzıyla dikkatleri üzerine çeken yetenekli şarkıcı Elif Kaya, Sabiha Gökçen Havalimanında polisler tarafından gözaltına alındı. Elif Kaya’nın gözaltına alınma sebebi neydi? Detaylar Haberimizde..

Şarkıcı Elif Kaya, Neden Gözaltına Alındı..

Son dönemlerin genç yeteneklerinden şarkıcı Elif Kaya, Kıbrıs’a bir ödül törenine katılmak için giderken hakkında çıkarılan yakalama kararı sebebiyle İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanında emniyet birimi tarafından gözaltına alındı.

Elif Kaya Kimdir?

Şarkıcı Elif Kaya’nın Gözaltı Sebebi Ortaya Çıktı!..

Şarkıcı Elif Kaya’nın, şarkıcı Fulin tarafından kendisine açılan davanın duruşmalarına gitmediği için gözaltına alındığı ortaya çıktı. İstanbul Anadolu Adliyesi’ne götürülen genç şarkıcı, nöbetçi mahkeme tarafından alınan ifadeye göre nöbetçi savcı tarafından serbest bırakıldı.

Emrah Karaduman Kimdir?

Emrah Karaduman Kimdir

Elif Kaya: “İnsanları Kışkırttın”

Genç şarkıcı Elif Kaya, yakın dostlarından olan müzik insanı Emrah Karaduman’ın bıçaklanma olayı sonrası şarkıcı Fulin’i ‘‘İnsanları kışkırttın” ifadeleriyle suçlamış, bunun üzerine şarkıcı Fulin ise Şarkıcı Elif Kaya için mahkemeye başvurarak dava açmıştı.

Genç şarkıcı Fulin, Başarılı müzik adamı Emrah Karaduman ile eskiden sevgili olduklarını açıklamış ve şarkıcı Aleyna Tilki ile yaptıkları tartışmalarla da gündeme gelmişti.

Fulin kimdir?

Fulin’den Aleyna Tilki’yi Kızdıracak Açıklamalar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler