Ana SayfaKimdirElif Kaya Kimdir?

İlgili Postlar

Elif Kaya Kimdir?

Renkli kişiliği ve ilginç tarzıyla da oldukça dikkat çeken genç şarkıcı Elif Kaya kimdir? Elif Kaya Nerede Doğdu? Elif Kaya Aslen Nereli? Elif Kaya Hangi Burç? Elif Kaya’nın Albümleri Neler? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Elif Kaya Nerede Doğdu? Elif Kaya Aslen Nereli? Elif Kaya Hangi Burç?

Elif Kaya, 1 ocak 1988 yılında Karadeniz doğmuştur. Elif Kaya Aslen Karadenizlidir. Elif Kaya Oğlak burcudur.

Elif Kaya kimdir?

Elif Kaya, büyük beğeni toplayan ilk bestesini 12 yaşında yapmıştır. Veliaht programında yarışan genç şarkıcı Elif Kaya, Hande Yener’in yarışmacısıydı. Yaptığı ilk bestenin adı ise Nerdeydin Dün Geceydi. Genç şarkıcı Elif Kaya “Karanlık Dünyam” adlı bir albüm de çıkardı. Albümünün çıkış parçası olan “Karanlık Dünyam” şarkısının sözü ve müziği Anonim, düzenlemesi ise ünlü müzik adamı Selim Çaldıran tarafından yapılmıştır.

Albüm fotoğrafları Selim Akar marka ve fikir danışmanlığında ünlü fotoğrafçı Tayfun Çetinkaya tarafından çekildi. Elif Kaya, Mustafa Sandal ile yaptığı “Var mısın yok musun” isimli düetle profesyonel müzik hayatına ilk adımı atmıştır. Daha sonra Serdar Ortaç ile çalışması ile dikkat çekti. Elif Kaya, Hande Yener’e vokal yaptı. Elif Kaya onun dışında Sibel Can, Ferhat Göçer, Sinan Akçıl, İzel gibi bir çok sanatçının back vokalini yapmıştır.

Elif Kaya 18 Şubat tarihli 3 Adam programına konuk oldu ve şarkıcı farklı imajı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Elif Kaya programda saç stiliyle farklı tarzını yansıttı.

Elif Kaya’nın Albümleri:

  • Deliye Dön Gel
  • Aşklarca
  • Bir Bilebilsen
  • Tövbe Tövbe
  • Karanlık Dünyam
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler