Ana SayfaDizilerÇukur Sezon Finali İle Ekranlara Geldi! Çukur'u Ben Yöneteceğim!

İlgili Postlar

Çukur Sezon Finali İle Ekranlara Geldi! Çukur’u Ben Yöneteceğim!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 2. Sezon 34, sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin sezon finalinde;  Çukur’un sokaklarında siyah zarflar saçılır. Selim, oğlu Akın’ı eve getiriyor. Ama onun Çukur ele geçirme düşüncesinden rahatsız olan Selim huzursuzdur. Yamaç, Yücel’i kıstırıyor ve elini kolunu bağlayıp bulunduğu evi ateşe veriyor. Ama Akın, ateşe verilen eve girip Yücel’le pazarlık yapıp onunla iş birliği yapmayı teklif ediyor. Akın, ‘Çukur’u ben yöneteceğim’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Çukur’u Ben Yöneteceğim!

Yücel, hapishanedeki Akın’ı bulur. Amacı onu öldürmektir ama başkasını Akın gibi gösterir. Yücel, Akın Koçovalı diye başkasını öldürür. Akın, babasını arayıp oğlunun ölü bulunduğunu söyler. Selim, oğlu  ile karşı karşıya geldiğinde onun hırslı konuşmalarına sinirlenir ve defalarca oğluna tokat atar. Çukur’un sahibi olacağını söyleyen Akın’a Selim, gözünü kırpmadan öldüreceğini söyler.

ÇUKUR 2. SEZON 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, oğlunu eve getirir ve Atın tüm ev halkıyla hasret giderir. Azer, Koçovalılar’la görüşmek için onları bir iftar yemeğine çağırırlar. Koçovalı kardeşler buluşacakları yere giderler. Timsah sözcü olarak söze başlar. Koçovalı kardeşlere, İstanbul’u terk edersiniz yada kendilerinin onları İstanbul’dan göndereceğini söylerler. Yamaç, Çukur’u kimin yöneteceğini sorduğunda. Onu kendilerine bırakmalarını söylüyorlar.

Yamaç, birden bire şarkı söylemeye başlıyor ve orayı terk ediyorlar. Yamaç, tüm mahalleyi toplayıp Yücel’in ailesini bulmalarını söylüyor. Yücel’in bir eşi ve çocuğu olduğunu öğrenen Yamaç, onun elini kolunu bağlayıp her yere benzin döküp, ailesine dokunduğu için onu ateşe veriyor. Ona, gittiği yerde Çeto’ya ve Mahsun’a kendisini sormasını söylüyor.

Yamaç, yanan evi zevkle izlerken içeriye Akın giriyor ve Yücel’in canı karşılında pazarlık yapıyor. Onu ölümden kurtaracağını söylüyor. Ama Akşın’ın yeğeni olduğunu için hangi kolunu kesmesini istediğini soruyor. Cevap vermeyince elindeki baltayla bir kolunu kesiyor. Koçovalılar büyük bir çatışmaya giriyorlar. Tam Çukur’u kurtardıklarını düşünürken, Selim, Salih ve Cumali tutuklanıyor. Koçovalılar’ın kadınlarını kurtarmak için gittikleri adreste İdris ve Yamaç kıstırılıyor. İkisinin kapandığı yerde, Yücel’in sesi geliyor. İkisinden birinin ölmesi şartı ile Koçovalı kadınlarını serbest bırakacağını söylüyor. İdris, Yamaç’a kendisini öldürmesi için yalvarıyor. Süre dolduğunda iki el silah sesi duyuluyor.

 

Çukur 2. Sezon 34. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Çukur’da Büyük Kapışma ‘Çatapat Başlasın’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler