Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 34. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Çukur'da Büyük Kapışma 'Çatapat...

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 34. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Çukur’da Büyük Kapışma ‘Çatapat Başlasın’!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 2. sezon 34. sezon finali bölümü ile yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin sezon finali bölümünde; Yamaç Yücel’i bulur ve ellerini ayaklarını bağlayıp bulunduğu yeri ateşe verip karşısına geçip büyük bir zevkle izleyecek. Çukur’un tüm kadınları rehin alınacak. Salih’in Çatapat başlasın’ sözleri ile Çukur’da büyük kapışma olacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Çukur’da Büyük Kapışma ‘Çatapat Başlasın’!

Çukur 2. sezon 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Çukur sokaklarına siyah zarflar yağıyor. Çukur’un tüm kadınları rehin alınıp kafalarına silah dayanıyor. Çukur’un tüm erkekleri Yücel ve Azer’le büyük bir çatışmaya giriyor. Yamaç, ‘ O Çukur’u İstanbul’da sanıyor ya İstanbul’un Çukur’da olduğunu öğrenecek’ sözleri intikam fitilini ateşliyor.

İşte Çukur 2. Sezon 34. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Aliço’yu bulmak için büyük bir uğraş verir ama Yücel, oyunlarına devam eder. Yamaç, Aliço’nun sesini duyduğunda büyük bir patlama olur ve patlamada yaralanıp hastaneye kaldırılır. Bütün olanlardan sonra Sultan hanım, İdris’den kendisini ailesi için feda etmesini ister. Bu kanın bir an evvel durması için, çocukları için kendisini feda etmesi gerekiyorsa feda etmesini söyler. Yamaç’a Aliço’nun öldüğü haberi gelir ama Yamaç inanmaz.

Damla babasının mezarı başında gözyaşı döker. Cumali ona bundan sonra kendisinden bir şey istemeyeceğini söyler. Yamaç, Selim ve Salih Azer’in neden kendilerine böyle bir şey yaptığını anlamak için onunla görüşmeye için harekete geçerler.

Yamaç, Azer’in karşısına çıkar. Azer, ona kardeşini öldürdükleri için para istediğini, hemen bir çanta para getirdiklerini ve onlar için bir insanın ölümünün para karşılığı ederini sorar. Yamaç’a karısının ve yeğeninin acısı kaç lirayla kapatacağını sorar. Azer, Salih’i öldüreceğini, onun kaç para edeceğini sorduğunda Yamaç’la büyük bir kavgaya girişirler.

İdris, oğullarını karşısına alıp Yücel’in babasını öldürdüğünü itiraf eder. Ama Yücel’in aklındakinin bu değil başka bir şey olduğunu söyler. Yücel’in o çatışmada yelek giymesinin sebebi ise onun bu dünyada çakılmış bir çivisi olduğunu söyler. İdris, Yamaç’a onun bir ailesi olduğunu bilmiş gibi yapmalarını söyler. Selim’e bir telefon gelir ve oğlunun ölmüş olduğu söylenir. Oğlunu teşhis etmek için morga giden Selim, arkasını döndüğünde oğlunu Akın Kocavalı’yı görür.

Çukur 2. Sezon 34. Bölüm Fragmanı Geldi! Yamaç Yücel’den İntikamını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler