Ana SayfaDedikoduKerem Bursin Serenay Sarıkaya Hakkında Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya Hakkında Açıklama Yaptı!

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz ay ayrıldıklarını açıklamışlardı. Ayrılığın üçüncü kişiler nedeniyle olmadığını açıklamaları ardından Seneray Sarıkaya’nın yeni bir aşkla gündeme gelmesi ise kafaları karıştırmıştı. Uzun süredir bu konuda sessizliğini koruyan Kerem Bursin Serenay Sarıkaya hakkında açıklama yaptı.

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy’la Yeniden Mi Bir Arada?

Serenay Sarıkaya 3 buçuk senelik ilişkisini bitirdikten sonra ismi eski sevgilisi olan Çağatay Ulusoy’la anılmıştı. Sarıkaya’nın ayrılığından kısa bir süre sonra Çağatay Ulusoy’unda Duygu Sarışın’la ilişkisini bitirme kararı alması bu iddiaların güçlenmesine neden olsa da ikiliden bu konu hakkında herhangi bir açıklama gelmemişti.

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışını Ayırdı Mı?

Danla Biliç Okları Serenay Sarıkaya’ya Yöneltti!

Youtube içerik üreticilerinden olan Danla Biliç, Enis Arıkan ile çektiği videoda şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. İsim veremeden konuşsa da, verdiği örneklerden akıllara ilk gelen isim Serenay Sarıkaya oldu. İki ünlü ismin yeniden birlikte olduğu hakkında emin konuşmalarda bulunan Danla Biliç, Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy iddialarını iyice güçlendirdi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya Hakkında Açıklama Yaptı!

Ayrıldıktan sonra hiçbir açıklamada bulunmayan Kerem Bursin kendisine yöneltilen sorulara ilk kez cevap verdi. Serenay Sarıkaya’nın yeni bir ilişkide olup olmadığı ve bu konuda ne düşündüğü sorularına “İnsanlardan ricam şu; bize saygı duysunlar, Serenay da ben de mutlu olalım” açıklamasını yapan Bursin sevenlerinden bu konuyu geride bırakmalarını rica etti.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler