Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 12. Final Bölümü Özeti! Şakir Öldü Mü?

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 12. Final Bölümü Özeti! Şakir Öldü Mü?

Bir Aile Hikayesi 12. sezon finali bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Şakir oğlu ile konuşup ölmeden Behiye’ye gelinlik giydirmek istediğini söyler. Mahur, onun hayata bağlanmasına çok mutlu olduğunu için kabul eder. Behiye gelinlik giyer Şakir’de damatlık. Mahur, babasını gelinin yanına getirmek için gittiğinde onu hareketsiz yatarken bulur. Gözyaşları içinde ‘ şimdi değil’ diye bağırır. Şakir öldü mü?

Cumartesi Dizileri 2019

Şakir Öldü Mü?

Mahur’la Müjde, Şakir’in tedaviye devam etmesi ve hayata bağlanması için söyledikleri bebek yalanına devam eder. Şakir, Müjde’ye bebeği kızlara ne zaman açıklayacağını sorar. Müjde, bir süre sonra diye geçiştirir. Erdem’le Beste barışırlar. Erdem, Beste’ye bir köpek alarak süpriz yapar ama Beste pek memnun olmaz. Küçükken sahiplendiği köpeğin başına gelenler aklına gelir.

BİR AİLE HİKAYESİ 12. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Erdem’in annesi Beste ile konuşmak istediğini söyler. Beste’ye, Ceylan ile konuştuğunu onun Erdem’i aldatmamış olduğunu, Erdem’in tüm bunları kafasından uydurduğunu söyler. Beste hayretler içinde onu dinlemeye devam eder. Erdem’in kız kardeşinin manip depresip olduğunu ve bu hastalığı yüzünden intihar ederek öldüğünü hatta bu hastalığın ırsi olduğunu, Erdem’in de kardeşi gibi sorunları olduğunu söyler.

Beste, Erdem’e annesinin söylediklerini anlatır. Erdem, annesinin sözlerine değil Beste’nin buna inanmış olduğuna bozulur. Berk eski karısı ile buluşur ama olumlu bir cevap almaz. Berk’in hazırlandığı tiyatro oyunu gösterileceği gün tüm salon dolar. Tam oyun başlayacağı sırada, Mahur’dan telefon gelir ve Mahur Berk’e ihtiyacı olduğunu söyler. Berk, oyunu terk edip Mahur’un yanına koşar. Mahur, küçükken de yaşadığı el titremeleri başlamıştır. Müjde, Beste ve Berk, Mahur’un yanından ayrılmazlar. Mahur, toplantıdayken de aynı şey başına gelmiştir.

Şakir’le Behiye’ye Mahur’un evinin bahçesinde kendi aralarında bir düğün organize ederler. Behiye, gelinliğini giyer ve çok duygulanır. Müjde’yle Beste onun hazırlanmasına yardım ederler. Şakir’da damatlık giyer. Mahur, babasını getirmek için odasına gider. Şakir’i yatağının üzerinde hareketsiz yattığını görür. ‘Şimdi değil’ diye bağırmaya başlar. Tüm aile Mahur’un sesini duyunca şok olurlar.

Bir Aile Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Şakir Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler