Ana SayfaDedikoduMelisa Aslı Pamuk Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Melisa Aslı Pamuk Evleniyor Mu?

Tolga Sala ile 10 senelik ilişkisini sonlandırdıktan sonra, Beşiktaş’lı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile birlikteliğe başlayan Melisa Aslı Pamuk’dan bugün şaşırtıcı bir haber geldi. Yaklaşık olarak 2 aydır birlikte olan çift özel hayatları hakkında konuşmayı istemese de, ikilinin yakın arkadaş çevresinden öğrenilen bu haber Melisa Aslı Pamuk evleniyor mu sorusunu akıllara düşürdü.

Arkadaş Kalmayı Seçtiler

Geçtiğimiz aylarda Tolga Sala ve Melisa Aslı Pamuk 10 yıllık ilişkilerini ani bir kararla bitirmişlerdi. Uzun zamandır birlikte olan çiftten evlilik haberi bekleyen sevenleri bu haber karşısında oldukça şaşırmıştı. İkili bu kararları hakkında birlikteliklerini bitirme kararı alsalar da, arkadaş olarak birbirlerinin hayatında her zaman kalacaklarını açıklamışlardı.

Çağatay Ulusoy’un gözdesi Melisa Aslı Pamuk Adnan Oktar’ın programına katılmış!

Aşk Kapıyı Erken Çaldı

Tolga Sala ile 10 senelik ilişkisini sonlandırmasından kısa bir süre sonra ismi Beşiktaş’lı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile anılmaya başladı. Bir süredir Yeniköy’de akşamları kahve içerek ve yemek yiyerek arkadaş olan ikili bu ayrılığın ardından yeni bir ilişkiye adım atsa da, Melisa Aslı Pamuk özel hayatıyla ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermeyeceğini açıklamıştı.

Tolga Sala Kimdir?

Melisa Aslı Pamuk Evleniyor Mu?

Yaklaşık olarak 2 aydır birlikte olan Melisa Aslı Pamuk ve Oğuzhan Özykayup çiftin ilişkilerini mutlu bir şekilde sürdürdükleri biliniyor. İkilinin yakın arkadaş çevresinden ise ilişkileri ile ilgili şaşırtıcı bir iddia gündeme geldi. İlişkilerini bir adım daha ciddiyete götürmek isteyen çiftin önümüzdeki ay Hollanda’ya giderek ailelerini tanıştırmayı planladıkları öğrenildi.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler