Ana SayfaDedikoduTülin Özen'den Özel Hayatına Sert Tepki!

İlgili Postlar

Tülin Özen’den Özel Hayatına Sert Tepki!

“Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin sevilen oyuncusu Tulin Özer geçtiğimiz gün bir zamanlar büyük aşk yaşadığı, Tansu Biçer ile bir AVM’de görüntülenmişti. Yaşadığı anlaşmazlıklar üzerine ayrılık kararı almalarının arından yeniden yan yana görüntülenen ikili hakkında yeniden birlikteler mi iddialarının gelmesiyle beraber Tülin Özen’den özel hayatına sert tepki geldi.

Ayrılık Hakkında Sessiz Kalmışlardı

Ekranların sevilen oyuncuları olan Tülin Özer ve Tansu Biçer 2008 senesinde bir ilişkiye başlamışlardı. İlişkilerini olabildiğince gözlerden uzak yaşayan ikili 2012 senesinde ilişkileri ani bir kararla noktalamışlardı. Ayrılık sorularına herhangi bir açıklama yapmayan ikili bu konu hakkında sessizliklerini de hiçbir zaman bozmadılar.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi İle İlgili Dikkat Çeken Detay!

Yıllar Sonra Aynı Dizide Buluştular

Tülin Özer ve Tansu Biçer ayrıldıktan sonra bir daha bir araya gelmemişlerdi. Ancak 2017 senesinde Star Tv ekranlarının beğeniyle izlenen “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde aynı kadroda yer alan iki başarılı oyuncu, özel hayatlarını bir kenara bırak profesyonelliklerinden ödün vermemiş olasalar da, geçtiğimiz sene Tülin Özer’in dizisinden ayrılma kararı almasının nedenin ikili arasında yaşanan bir kavgadan kaynaklandığı söylenmişti. Bu konu hakkında sessiz kalmayı tercih etmişti.

Tülin Özen’den Özel Hayatına Sert Tepki!

Tülin Özer ve Tansu Biçer yedi senenin arından ilk kez baş başa görüntülendi. Bir AVM’de dolaşırken kameralara yakalanan ikilinin görütülenmeye başladıklarındaki gerginliği de gözlerden kaçmadı. Kendilerine yönetilen sorulara cevap vermeyen ikilinin yeniden barışma evresinde olduğu düşünülüyordu. Tülin Özer ise özel hayatları hakkında yapılan haberlere sinirlenerek “Yani ne gerek var, bizi niye çekiyorsunuz, bizim özel hayatımız olamayacak mı?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Tülin Özer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler