Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 34. Bölüm Fragmanı Geldi! Yamaç Yücel'den İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 34. Bölüm Fragmanı Geldi! Yamaç Yücel’den İntikamını Alıyor!

Show Tv ekranlarının 2 sezondur reyting rekortmeni dizisi 3. sezonda ekranlarda olacak. Çukur 2. sezon 34. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin son bölümünde; Selim’in sır gibi sakladığı oğlu Akın Koçovalı ortaya çıkıyor. Önce Selim onu öldü sanıyor ama karşısında görünce baba oğul birbirlerine sarılırlar. Dizinin yeni fragmanında; Yamaç Yücel’den intikamını alıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Yücel’den İntikamını Alıyor!

Çukur 2. sezon 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yamaç, Yücel’i bulup kafasını ellerinin arasına alıp, Sena’nın, Akşın’ın ve Aliço’nun ona hiçbir yapmamış olduğunu söyler. Yücel’i bağlayıp onun bulunduğu evi ateşe verir ve karşısına geçerek izler.

İşte Çukur 2. sezon 34. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Aliço’yu bulmak için büyük bir uğraş verirken, Yücel, oyunlarına devam eder. Yamaç, Aliço’nun sesini duyduğunda büyük bir patlama olur ve yaralanıp hastaneye kaldırılır. Bütün olanlardan sonra Sultan hanım, İdris’e kendisini ailesi için feda etmesini ister. Bu kanın bir an evvel durması için çocukları için kendisini feda etmesi gerekiyorsa etmesini söyler. Yamaç’a Aliço’nun ölüm haberi gelir ama inanamaz.

Uluç’un cenazesinde, Damla babasının mezarının başında gözyaşı döker. Cumali ona bundan sonra kendisinden bir şey istemediğini söyler. Yamaç, Selim ve Salih Azer’in neden kendilerine böyle bir şey yaptığını anlamak için onunla görüşmeye karar verirler.

Yamaç, Azer’in karşısına çıktığında, Azer, ona kardeşini öldürdükleri için para istediğini, hemen bir çanta para getirdiklerini ve onlar için bir insanın ölümünün para karşılığı ederini sorgular. Yamaç’a karısının ve yeğeninin acısını kaç liranın kapatacağını sorar. Azer, Salih’i alacağını onun kaç para edeceğini sorduğunda Yamaç’la büyük bir kavgaya girişirler.

İdris, oğullarını karşısına alıp geçmişte yaşadıklarını anlatır. Yücel’in babasını öldürdüğünü itiraf eder. Ama Yücel’in aklındakinin başka bir şey olduğunu söyler. Yücel’in o çatışmada yelek giymesinin bir sebebinin, bu dünyada çakılmış bir çivisi olduğunu söyler. İdris, Yamaç’a onun bir ailesi olduğunu bilmiş gibi yapıp bulacaklarını söyler. Selim’e bir telefon gelir ve oğlunun öldüğü söylenir. Oğlunu teşhis etmek için giden Selim, arkasında oğlu Akın Kocavalı’yı görür.

Akın Koçovalı Çukur’da! Çukur 2. Sezon 33. Bölüm Özeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler