Ana SayfaDizilerYasak Elma 47. Bölüm Fragmanı Geldi! Ender Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma 47. Bölüm Fragmanı Geldi! Ender Ölecek Mi?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 47. sezon finali bölümü ile 27 mayıs pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Diziye Şahika’nın gelmesiyle tüm dengeler değişmeye başladı. Ender’den nefret eden Şahika, onun planlarını alt üst edecek. Yasak Elma’nın yeni bölümünde, Ender kafasına vurularak boğaza düşüyor. İzleyicilerin kafasında üç isim var. Şahika, Yıldız veya Yiğit Ender’i kim öldürmek istiyor. Ender Ölecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Ender Ölecek Mi?

Yasak Elma 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ender, Şahika’ya kötü ruhlu biri olduğunu bildiğini ama birini öldürecek kadar kötü olacağını düşünmediğini söylüyor. Şahika, Ender’e karşısına çıkmaya devam ederse kötü tarafıyla karşılaşacağını söyler. Ne yapacağını kendisini de mi öldüreceğini soran Ender’e Şahika’nın cevabı ‘ gözümü bile kırpmadan’ olur. Ender, Yıldız’a Halit’i sevmediğini onun parasını sevdiğini söylediğinde, Yıldız onu öldürüp boğazın sularına atacağını söyler. Yiğit, Ender’in kapısına gelip onun nasıl bir anne olduğunu sorgular.

İşte Yasak Elma 47. bölüm fragmanı..

YASAK ELMA 46. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika, Yiğit’le iş birliği için buluşur.Ender’in onun annesi olduğunu ispatlamak için Ender’in eşyasını alması için odasına girmesini ister. Yiğit, Ender’in odasındayken Kaya onu yakalar. Ama Şahika’nın yardımıyla suçlanmaktan kurtulur.

Yıldız, Halit’le ayrılmadığını ispatlamak için Erim’in eve gelmesini kutlamak için bir parti yapmak istediğini Halit’e söyler. Halit kabul eder ve Ender hariç tüm aile oraya davet edilir. Şahika’da Yiğit’in partide garson olarak çalışmasını sağlayarak ondan orada konuşulanları dinleyip kendisine bildirmesini ister.

Şahika, Halit’in dikkatini çekmeyi başarır. Şahika’nın hem güzel hem de 7 yabancı dil bilmesinden çok etkilenir. Şahika tuvaletteyken Halit onun yanına gidip onu daha önce diğer partide gördüğünü söyler. O da yanlışlıkla odasına girdiği için Halit’den özür diler. Ender, Halit’in gözüne Sevda’yı sokmayı başarır ve onu Yıldız’ın tutmuş olabileceğini söyler.

Yıldız, Sevda’yı kıskanmaya başlar. Yıldız, Sevda’nın işten çıkması için ona para verir. Halit’in şoförü onları görür ve fotoğraflarını çekerek Halit’e gösterir. Bunu öğrenen Halit çılgına dönerek, Ender’in gözleri önünde Yıldız’ı evden kovar.

Yasak Elma 47. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kapı Dışarı Edilen Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler