Ana SayfaDizilerVuslat 20. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gözlerim Açıkken Gördüğüm Bir Rüya Gibisin!

İlgili Postlar

Vuslat 20. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gözlerim Açıkken Gördüğüm Bir Rüya Gibisin!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Vuslat 20. sezon finali bölümüyle 27 mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nehir’le Perihan, Feride’yi bitirmek için yaptıkları planı keyifle izlemek için defilede yerlerini alıyorlar. Birbirlerine aşık Aziz’le Feride buluşuyor. Aziz onu görmeden geldiğini anlıyor. Feride, nasıl anladığını sorduğunda kokusundan tanıdığını söyleyen Aziz, ‘ Gözlerim açıkken gördüğüm bir rüya gibisin Feride’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Gözlerim Açıkken Gördüğüm Bir Rüya Gibisin!

Vuslat 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda: Aziz, gözlerini kapatıp Feride’yi kokusundan tanıyor. Defile günü, Nehir’le Perihan zaferlerini izlemek için sabırsızlanıyorlar. Tahsin, Hasibe’nin yakasından tutup ağzından bir laf kaçırırsa kendisi ile birlikte onuda yakacağını söylüyor. Fırat ise Kerem’e silah doğrultuyor ve bir silah sesi duyuluyor. Fırat, Kerem’i vuruyor mu?

İşte Vuslat 20. bölüm 2. fragmanı..

VUSLAT 19. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, Bülent’in bulunduğu yere gittiğinde Kerem’in Bülent’in boğazına bıçak dayamış olarak görür. Aziz, Kerem’in, Bülent’i öldürmesine engel olur. Yalçın, komiser gelip Bülent’i tutuklar. Bülent, Aziz’e baştan beri saatin onda olduğu için asıl kişi olduğunu söyler.

Sultan, babasının Yalçın komiseri öldürmek için yaptığı planı duyduktan sonra evi terk edip Altan’ın evine gider. Perihan, Nehir’le birlikte Aziz’le Feride’yi ayırmak için plan yaparlar. Aziz, annesini yanına çağırıp, Feride’nin evinin oralarda ne işi olduğunu sorar. Perihan, Feride’yle evliliğini kabul etmeyeceğini söyler. Aziz, orasının onun sorunu olduğunu söyler. Nehir, Aziz’in odasına gidip neler olduğunu sorduğunda, Nehir’le bir gün oturup konuşmak istediğini söyler.

Aziz, Feride’ye evlenme teklif etmek için sekreterine bir yer ayarlamasını söyler. Bunu duyan Nehir, bu organizasyonu kendisi için zannedip oraya gider. Aziz, Feride’ye evlenme teklif eder. Nehir, onları birbirlerine sevdiklerini söylerken duyar. Faik, Ceyhan’ın Kerem’le görüştüğünü öğrenir ve kızına hesap sorarken Kerem gelir. Niyetinin ciddi olduğunu ve Anetta’nın torunu olduğunu söyler.

Tahsin, Feride’yi kapının önünde görür ve bir an onu annesi Süheyla zanneder. Süheyla’nın mezarına giden Tahsin orada ağlarken Abdullah efendiyi görür ve kalbi sıkışıp fenalaşır.

Vuslat 20. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Geldi! Salih’e Gelen Kutunun Sırrı Çözülecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler