Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 35. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Züleyha'ya ve Yılmaz'a Silah...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 35. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Züleyha’ya ve Yılmaz’a Silah Çekiyor!

Atv ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 35. sezon finali bölümü ile 30 mayıs perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde ortalık fena karışacak. Demir, Züleyha’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra o çocuğun kendinden olacağına inanmıyor. Züleyha’nın Yıılmaz’la birlikte olduğunu zannedip onun kendisine ihanet ettiğini düşünüyor. Demir Züleyha’ya ve Yılmaz’a silah çekiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Demir Züleyha’ya ve Yılmaz’a Silah Çekiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Züleyha’nın kendisine ihanet ettiğini düşünen Demir, önce kendi kafasına silah dayıyor. Züleyha’nın yanına gidip, o çocuğun kendisinden olmasının imkansız olduğunu söylüyor. Ona ne zamandır Yılmaz’la seviştiğini, ona şerefini nasıl ayaklar altına aldığını  söyleyerek Züleyha’ya silah çekiyor. Konakta bir el silah sesi duyuluyor. Bu arada Yılmaz’ın düğünü oluyor ama Yılmaz çok mutsuz görünüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1131997876517769217

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, annesine Seher’in bebeğinin kendisinden olmasının mümkün olmadığını, kendisinin çocuğunun olmadığını söyledikten sonra, Hünkar’la Demir Seher’i çağırıp bebeğin babasının kim olduğunu söylemesi için zorluyorlar. Demir, Seher’in kafasına silah dayayınca Gaffur’dan olduğunu itiraf eder.

Hünkar’la Demir’in, Gaffur’u ahıra çağırdığını duyan Saniye onları dinler. Gaffur, Seher’le olan ilişkisini kabul etmez. Hünkar hanım Seher’i başka bir çiftliğe gönderir. Yılmaz’la Müjgan, düğün hazırlıklarına başlarlar. Yılmaz’ın odasını düzeltirken Züleyha’nın yazdığı mektubun üzerine boya dökülür ve okunmayacak hale gelir.

Fekeli, Hünkar’a kalan ömürlerini birlikte geçirmek istediğini söyler. Hünkar, bu yaştan sonra ayıp olacağını söyler. Fekeli, Hünkar’dan Demir’in Yılmaz’a yaptığı teklifi öğrenir ve Yılmaz’la konuşup hisseleri ona yüksek fiyata satmasını söyler. Cengaver’de aynı fikirdedir çünkü Demir’in o kadar nakit parasının olmadığını söyler. Arazi satmak zorunda kalacağını o arazileri de başkası üzerinden alabileceğini söyler. Yılmaz Demir’i arayıp hisselerin değerinin 3 katını ister.

Hünkar’ın yanına gelen Züleyha rahatsızlanarak hastaneye kaldırılır. Sabahattin tam kan tahlili ister. Demir’de hastaneye gelir. Sabahattin, korkulacak bir şey olmadığını Züleyha’nın bebek beklediğini söyler. Demir’le Hünkar şok içinde bir birlerine bakakalırlar.

Bir Zamanlar Çukurova 35. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’e İkinci Bebek Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler