Ana SayfaDizilerHercai 12. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Reyhan Miran'a İkinci Bir Şans Verecek...

İlgili Postlar

Hercai 12. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Reyhan Miran’a İkinci Bir Şans Verecek Mi?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai 11. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran, Reyhan’ı kına gecesinden kaçırıyor. Bunu duyan Azat, Aslanbey konağını basıp Gönül’ü kaçırır. Azat, Reyhan gelmeden Gönül’ü serbest bırakmayacağını söyler. Sultan, kızına Reyhan’a yapılanların yapılmasından korkuyor. Nasuh ise Reyhan’ın ölüm emrini veriyor. Miran, Reyhan’dan ikinci bir şans istiyor. Reyhan Miran’a ikinci bir şans verecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Reyhan Miran’a İkinci Bir Şans Verecek Mi?

Hercai 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Miran’ın Reyhan’ı, Azat’ın da Gönül’ü kaçırmasıyla Aslanbeyler’le Şadoğlular yine karşı karşıya geliyor. Hazar, Reyhan’ı bulmak için çırpınırken, Nasuh adamlarını Reyhan’ı buldukları yerde öldürmelerini emrediyor. Miran, Gönül’ün kaçırıldığından habersiz Reyhan’ın gönlünü kazanmak için çırpınıyor.

HERCAİ 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Miran, atına Reyhan’ı bindirdiği gibi götürüyor. Reyhan’ın çığlıklarını konaktan duyup çıkıyorlar ama arabalarının önlerini kapattıran Miran, Şadoğlular’ın kendilerini bulmalarını engelliyor. Azat, Reyhan’ı ölüm pahasına da olsa bulacağını söyleyip Aslanbeyler’in konağına gidip Gönül’ü alıyor. Gönül, Reyhan’ın başına gelenlerin kendi başına geleceğin çok korkuyor. Aynı şekilde Sultan’da deliye dönüyor.

Cihan, abisinin karşısına çıkıp tüm başına gelenlerin Reyhan’ın yüzünden olduğunu söylüyor ve iki kardeşin arası açılıyor. Hazar, Fırat’ı bulup onu dövüyor ve elinden telefonu alıp Miran’ı arıyor. Miran’a Fırat’ı öldüreceğini söylüyor. Reyhan, babasına elini kana bulamamasını istiyor. Miran çok uzaklara gideceklerini söyleyip telefonu kapatıyor. Telefonu kapattığı için Gönül’ün kaçırıldığından da haberi olmuyor.

Reyhan, babasının Fırat’ı öldüreceğinden endişe duyarken, Miran’ın Hazar’ın bunu yapamayacağını söylediğinde Reyhan, babasının birini öldüreceğini biliyorsa nasıl onun annesiyle babasını öldürdüğüne inandığını soruyor.

Nasuh ağa, Reyhan’ın öldürülmesini, hatta onun ölümünün Aslanbeyler’den bilinmesini istiyor. Hazar, jandarmaya gidip kızının kaçırıldığını söyleyip Miran’dan şikayetçi oluyor. Miran, Reyhan’ı bir otel odasına götürüyor ve o geceyi orada geçiriyor. Reyhan, Miran uyurken ona büyük bir aşkla bakıp ‘keşke bu kadar kötü olmasaydın’ deyip oradan kaçmayı başarıyor.

Miran, Reyhan’ı buluyor ve ondan 24 saat istiyor. Kendisine inanmazsa o zaman gidebileceğini söylüyor. Her insanın ikinci bir şansa ihtiyacı olduğunu söyleyen Miran’a Reyhan’ın cevabı ne olacak?

 Hercai 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Miran Reyhan’dan Son Bir Şans İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler