Ana SayfaDizilerKızım 34. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Hırsızlıktan Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Kızım 34. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Hırsızlıktan Tutuklanıyor!

Tv 8’nin fenomen dizisi Kızım 33. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Öykü parkta bir zarf dolusu para bulur ve kimseye söylemeden eve getirip saklar. Öykü’nün içi pek rahat değildir ama babasına da anlatamaz. Sevgi öğretmen Demir’i arayıp kedilere mama parası topladıklarını ve Öykü’nün yüz lira verdiğini söyler. Demir parayı bulup sahibine vermeye çalışırken üzerinde parayla yakalanıyor. Ben çalmadım dese de kimse inanmıyor. Demir hırsızlıktan tutuklanıyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir Hırsızlıktan Tutuklanıyor!

Kızım 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, Cemal’in güvenlik olarak çalıştığı restoranda garson olarak işe başlar. Uğur’da bulaşıkçı olarak işe başlar. Demir ilk iş gününde, paraları olmayan baba oğlun para vermemek için yaptığı numarayı fark eder. Daha önceden de Öykü’ye aynı numarayı yapmasını için zorladığı aklına gelir ve Cemal’le Uğur’dan para alıp onların hesabını ödeyip bu numarayı bir daha yapmamalarını söyler.

KIZIM 33. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Candan, yemek hazırlayıp, Sevgi’yi de çağırır. Sevginin babası Uğur’la görüşmesini istemediğini için yemeğe gitmesini istemez. Sevgi babasını dinlemez ve yemeğe gider. Ama moralinin bozuk olduğunu Uğur fark eder. Sevgi yolda da bir şey konuşmayınca. Uğur, Sevgi’yle bir an önce evlenmek istediğini söyler ve Sevgi’yi arayarak yarın akşam onu istemeye geleceklerini söyler.

Sevgi, babasından korktuğu için ona hiçbir şey anlatamaz. Demir, Candan, Cemal ve Uğur ellerine çikolata ve çiçeklerini alıp giderler. Sevgi’nin babası haberi olmadığı için bu duruma kızar. Uğur’un aldığı çiçekten alerji olur ve fenalık geçirir. Sevgi’nin babasına duygusal konuşması ile razı olur ve kızını Uğur’a verdiğini söyler. Uğur havalara uçar.

Demir, yüz lirayı Öykü’nün verdiğini öğrenir. Öykü’den hesap sormak için geldiğinde Öykü uyumuştur. Ama uykusunda paraları parkta bulduğunu söyler. Demir’le Candan parayı bulur. Demir, kahvede aynı mahallede yaşayan yaşlı bir adamın emekli parasını pakta kaybettiğini söylediği aklına gelir.

Ertesi günü gidip parayı vermek için adamı bekler. Gelmeyince, kahvenin sahibine geldiği zaman kendisini aramasını ister. Kahvede oturanlar Demir’in cebindeki zarfı görür adamı ararlar ve kaybettiği parayı Demir’in çaldığını söylerler. Polislerle gelen adam Demir’den şikayetçi olur. Demir üzerinde paralarla yakalanınca ‘ben çalmadım’ dese de kimse dinlemez. Öykü babasını polislerin götürdüğünü görür.

 Kızım 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Demir’i Polisler Neden Alıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler