Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem "Mest Of" İçin Geri Sayımda

İlgili Postlar

İrem “Mest Of” İçin Geri Sayımda

İrem Derici 90’lı yıllarından seçtiği şarkıları bir albümde toplamak için çalışmalara başlamıştı. Merakla beklenen albümün çıkış tarihi ise bugün belli oldu. İrem “Mest Of” için geri sayımda olduğunu açıkladı. Çok yakında sevenleri ve müzik severlerin beğenisine sunulması beklenen albüm büyük ses getireceğe benziyor.

İrem Derici’nin Sosyal Medyasından Gündoğarken’e Mektup

Gün Doğarken’e 30 Mayıs’ta paylaşmak için bir mektup yazdığını İrem Derici, mektup erken yayınlanınca bu habere çok üzüldüğünü ifade etti. Mest Of Gündoğarken’in 1988 yıllarının en iyi parçalarından oluşan “Best Of” bir albüm olduğunu açıklayan İrem Derici, albümün neredeyse tamamın 90’lı yılların parçalarından oluştuğunu ve parçaların sahiplerini de bir üstat olarak gördüğünü dile getirdi.

İrem Derici’den 90’lar Albümü Geliyor

Mest Of’un İlk Partisi Bodrumda Olacak

Yaza damgasını vuran albümün ilk partisi Bodrum’da yapılacak. Önümüzdeki günlerde birçok farklı şehir ve ilçelerde yoğun bir konser programına sahip olan İrem Derici, albümü için birbirinden güzel sürpriz partiler hazırlıyor. Sahne enerjisiyle canlı performansı çok sevilen Derici’nin partileri için mekanlar şimdiden sıraya girmiş durumda.

İrem “Mest Of” İçin Geri Sayımda

İrem Derici‘nin Burhan Şeşen, Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Mine Koşan ve Nalan gibi daha birçok ünlü ismin şarkısını yeniden yorumlayarak kendi tarzıyla yeniden dinleyiciyle buluşturmayı planladığı “Mest Of” ismini verdiği albüm fotoğrafları için için Derici geçtiğimiz gün Lara Saygın’ın objektiflerine poz verdi. “Mest Of” albümü 31 Mayıs tarihinden itibaren dijital platformlardan ve tüm müzik marketlerden dinleyicisiyle buluşacak.

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler