Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCeren Gündoğdu'dan İddialı Bir Şarkı!

İlgili Postlar

Ceren Gündoğdu’dan İddialı Bir Şarkı!

2018 “Kardan Adam” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Ceren Gündoğdu’dan iddialı bir şarkı geldi. Ezgileriyle sezona damgasını vuracak şarkı geçtiğimiz aylarda dijital platformdan dinleyicisiyle buluştu. Üzerinde titizlikle çalıştığı “Ben Hep Seni Sevdim” ismini verdiği şarkının geçtiğimiz gün klibini yayınlayan başarılı şarkıcının kendine özgü yorumu ve sesi büyük övgüler topladı.

Sesiyle Beğeni Topladı

TRT İstanbul Hafif ve Caz Orkestrası ve CRR Caz Orkestraları ile sahne alan Ceren Gündoğdu YouTube’da kendi kanalından paylaştığı videolarla büyük bir ilgi topladı. Şarkılarının ezgisi ve farklı ses tonuyla dikkatleri çeken başarılı şarkıcı kendine has yorumuyla müzik severlerden tam not aldı. Yayınladığı akustik şarkılarla yüreklere dokunduğu söylenen Ceren Gündoğdu yeni şarkısı da, büyük bir ilgi gördü.

“Her Şeye Rağmen Sevmeyi Bilenlerin Şarkısı”

Geçtiğimiz gün klibi yayınlanan “Ben Hep Seni Sevdim Şarkısı” aşktan hiçbir zaman vazgeçmeyenlere adandı. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen sabretmeyi bilenleri anlatan şarkı söz ve bestesi de başarılı şarkıcı Ceren Gündoğdu’nun imzasını taşıyor.

Ceren Gündoğdu ” Ben Hep Seni Sevdim”

Sözü ve bestesi kendisine Ceren Gündoğdu’ya ait olan “Ben Hep Seni Sevdim” isimli parçanın düzenlemeleri ise Arel Koray Nalbant’a ait. Beğeniyle karşılanan “Ben Hep Seni Sevdim” parçasının klibi geçtiğimiz gün yayınlandı. Çıkış yaptığı günden beri dikkatleri üzerine toplayan şarkının klibinin yönetmen koltuğunda Sinan Kut oturuyor.

Ceren Gündoğdu Kimdir?

Ceren Gündoğdu’dan İddialı Bir Şarkı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler