Ana SayfaÜnlülerTülin Şahin'den Yılın En Önemli Hediyesi

İlgili Postlar

Tülin Şahin’den Yılın En Önemli Hediyesi

Geçtiğimiz ay sürpriz bir nikahla dünya evine giren Tülin Şahin’in ve eşi Pedro De Noronha yakın zamanda Türkiye’de sevdikleriyle bir kutlama yapmayı planlıyorlardı. Geçtiğimiz gün işleri için İstanbul’a gelen Tülin Şahin’den yılın en önemli hediyesi geldi. Sosyal medyadan bir paylaşımla sevenlerine mutlu haberi veren Şahin gelecek planlarını yapmaya başladı.

Aşk Kapıyı Ani Çaldı

Tülin Şahin 2017 senesinde 12 senelik eşi Mehmet Özer’den ayrılma kararı almıştı. Uzun bir süre kendini işine veren güzel mankenin aşk kapısını beklenmedik bir anda çaldı. Arkadaşlarıyla katıldığı bir yemekte Pedro De Noronha ile tanışan güzel manken tanışmalarından kısa bir süre sonra ilişkiye başladı. Başından beri ilişkilerini ciddi bir şekilde yürüten çift geçtiğimiz ay evlenme kararı aldı.

Tülin Şahin, çocuk istemediği için boşanma kararı almış!

Ortak Bir Yaşam Planı Yapacaklar

Pedro De Noronha Portekiz’li bir iş adamı olduğu için vaktinin birçoğunu orada geçirmesi gerekse de ikili ortak bir yaşam rotası çizmeyi planlıyor. İşleri için Türkiye’ye gelmesi gereken Tülin Şahin bundan sonra vaktinin çoğunu Portekiz’de geçirmeyi planlasa da, Pedro De Noronha’nın işlerinden fırsat buldukça Şahin’e eşlik etmeyi planladığı söyleniyor.

Tülin Şahin’den Yılın En Önemli Hediyesi

Sürpriz bir nikahla dünya evine giren ve bunu sosyal medya hesabından duyuran Tülin Şahin dün güzel bir haberi sevenleriyle paylaştı. Çocukları sevdiğini ve anne olmak istediğini her zaman belirten başarılı manken dün anne olacağını açıkladı. Hamileliğini yılın en önemli hediyesi olarak adlandıran Şahin’in hamilelik sürecini de Türkiye’de geçirmek istediği söyleniyor.

Tülin Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler